Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bogaers Taleninstituut

25 Talen…. Van Arabisch t/m Zweeds. Laten leren met plezier voor bedrijf en particulier!

Vandaag 09:00 - 16:30 uur Gesloten Alle openingstijden

Bogaers Taleninstituut

Groenstraat 139-155 5021 LL Tilburg
Maak afspraakNaar website

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
09:00 - 16:30
Dinsdag
09:00 - 16:30
Woensdag
09:00 - 16:30
Donderdag
09:00 - 16:30
Vrijdag
09:00 - 13:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

In de weekenden en avonden op afspraak.

Staat bekend om

  • Flexibel
  • De klant is koning
  • Business als speerpunt

Over Bogaers Taleninstituut

Bogaers Taleninstuut verzorgt maatwerk en taaltrainingen die volledig afgestemd zijn op de wensen en behoeften van de cursist. Tijdens een intakegesprek bepalen ze het instapniveau en bespreken ze het gewenste eindniveau. De vorderingen van de cursist volgen ze op de voet en als dat nodig is passen ze het programma aan.

Van eenmansbedrijf naar Besloten Vennootschap: Bogaers Taleninstituut is in 1986 opgericht door directrice mevrouw J. van der Meijden (voormalige naam Bogaers). Zij is van origine docente Frans en Nederlands en kan na een jarenlange praktijk- en leservaring een degelijk advies geven.

Bogaers heeft de ambitie om voor alle marktvragen op taalgebied passende kwalitatief hoogwaardige trainingen te verzorgen, waaraan continu evaluaties en ontwikkelingen ten grondslag liggen.

Bogaers Taleninstituut is al bijna 30 jaar expert in het bieden van taaltrainingen. In die tijd hebben vele cursisten kennisgemaakt met de leermethoden en met succes een nieuwe taal geleerd of taalniveau verbeterd.

Op de locatie in Tilburg staan trainers van verschillende disciplines voor je klaar om je de kennis te geven die je nodig hebt. Bogaers verzorgt taaltrainingen voor zowel particulieren als bedrijven, instellingen en overheden. Men kan bij Bogaers terecht voor trainingen in 25 verschillende talen met behulp van zes verschillende trainingsvormen.

Bij Bogaers vind je taaltrainers en vertalers voor wie de vreemde taal geen geheimen heeft. De taaltrainers zijn vrijwel allemaal ‘native speakers’, geboren en opgeleid in het land waarvan zij de taal trainen. Zowel bij de trainers als de vertalers, vind je specialisten op verschillende vakgebieden. Op welk niveau je een nieuwe taal wil beheersen, Bogaers maakt het mogelijk.

Meest recent over Bogaers Taleninstituut

porto koffie en ijs

Aan de bak in eigen stad! 7 x de leukste vacatures in Tilburg

Geloof ons, het is zo fijn om in je eigen stad te werken. Al helemaal als je werkt in een leuk team en een gave baan hebt. Deze vacatures in…

Ontdek meer

Dienstverlening Dienstverlening