Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baskin Robbins

Hele dag open Geopend

Baskin Robbins

Pieter Vreedeplein 167 5038 BR Tilburg

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Over Baskin Robbins

Bij Baskin Robbins draait alles om ijs en het plezier dat je samen met vrienden, familie of geliefden beleeft wanneer jullie samen een bezoek brengen aan Baskin Robbins. Een ijsje eten is altijd een vrolijk moment! Baskin Robbins bezorgt graag zoveel mogelijk blije momenten met haar vele smaken ijs.

Smaak innovatie

Baskin Robbins is al meer dan 70 jaar leider op het gebied van (ijs)smaakinnovatie. Met 31 smaken is er elke dag van de maand een nieuwe smaak te proef. Maar maak je aan het eind van de maand geen zorgen, want er worden telkens weer nieuwe smaken geïntroduceerd!

Basis? IJs!

De basis bij Baskin Robbins is ijs, maar dat ijs kun je niet alleen van een hoorntje of uit een bekertje eten, je kunt er ook geweldige sundaes en shakes van maken! Daarnaast kun je bij Baskin Robbins ook terecht voor lekkere Pwarme wafels, churros, crèpes en nog veel meer.
Eet je ons lekkere ijs liever thuis op? Baskin Robbins biedt ook bekers ijs om mee naar huis te nemen.

Roze lepel

Naast het getal 31, staat ook onze iconische pink spoon centraal. Niet alleen maar omdat onze lepeltjes vrolijk roze zijn, maar omdat ze iedereen graag een lepeltje aanbieden in de stores. Een pink spoon om een smaak te kunnen proberen die je misschien nog nooit hebt geprobeerd. Want met 31 smaken is het soms natuurlijk moeilijk om te kiezen. Met de pink spoon helpt Baskin-Robbins je daarmee.

Meest recent over Baskin Robbins

vittorio

Zin in een ijsje? Dit is wanneer de ijszaken in Tilburg in 2020 weer openen

Yes, het ijsjesseizoen is hier! IJswinkels gooien de deuren weer open (of gingen helemaal niet dicht). Benieuwd of een van jouw favoriete ijssalons in Tilburg alweer open is? We maken…