Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Axi vloer

Vandaag gesloten Vandaag gesloten Alle openingstijden

Axi vloer

Ringbaan Zuid 372 5022 GA Tilburg
Naar websiteContact opnemen

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00 - 18:00
Woensdag
09:00 - 18:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Tweede paasdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Over Axi vloer

Axi vloer is een unieke vloeren formule met het grootste aanbod in voornamelijk laminaatvloeren maar ook houten vloeren en Vinyl laminaat uit de regio Tilburg.

Erg veel aanbod

Je vindt bij Axi vloer een enorm assortiment van bijna honderd kleuren laminaat, maar ook parket en planken zijn zo uit voorraad leverbaar, en altijd voor vaste en extra lage prijzen. Alle vloeren zijn overzichtelijk gepresenteerd in de winkel zodat je heel makkelijk de juiste keus kan maken.

Gratis aanhangwagen en leg-gereedschap

Ook kun je bij Axi vloer natúúrlijk terecht voor de bijbehorende ondervloeren, plinten, afwerkprofielen en onderhoudsproducten. En wist je dit al? Voor het vervoeren van de vloeren kun je gratis gebruik maken van een aanhangwagen. Die krijg je mee en breng je later terug. Voor het leggen van de vloeren kun je ook gratis gebruik maken van leg-gereedschappen. Ja, ook dat is Axi vloer!

Meest recent over Axi vloer

Vloer axi

Een vloer kopen (en leggen) anno 2020: ‘De nieuwe generatie is beter met computers’

Waar veel bedrijven tijdens de coronacrisis de klanten nog net niet van de straat de zaak in moesten trekken, is het bij Axi Vloer aan de Ringbaan-Zuid al maanden volle…