Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Autosprint

Vandaag 08:00 - 17:30 uur Geopend Alle openingstijden

Autosprint

Waalstraat 10 5046 AP Tilburg

Openingstijden

Maandag
08:00 - 17:30
Dinsdag
08:00 - 17:30
Woensdag
08:00 - 17:30
Donderdag
08:00 - 17:30
Vrijdag
08:00 - 17:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over Autosprint

Op jouw auto wil je te allen tijde kunnen vertrouwen. Leg de zorg voor jouw voertuig daarom gerust in de bekwame handen van de medewerkers van Autosprint. Zodat je altijd weer veilig op pad kunt. Om je auto in goede staat te houden, is regelmatig en vakkundig onderhoud een must. Alleen dan kan je zonder zorgen jouw kilometers maken en niet onverwacht langs de kant van de weg komen te staan.

Al sinds 1982 biedt Autosprint vakkundige en betrouwbare service voor elk automerk, tegen een meer dan redelijke prijs. Zowel voor particuliere als zakelijke automobilisten. Dus ook voor jou! En dat is een veilig gevoel.

Persoonlijke aandacht

Met goed opgeleide vakmensen, moderne meet-, test- en afstelapparatuur voert Autosprint snel en efficiënt alle onderhoudsbeurten en reparaties uit. Bij alle werkzaamheden informeert de garage jou vooraf over de kosten. Komen er onvoorziene extra kosten bij? Dan neemt Autosprint netjes contact met je op. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Persoonlijke aandacht en een goed, en bovenal eerlijk, advies staan hoog in het vaandel.

Klaar terwijl je wacht

De garagedeur van Autosprint staat altijd open. Voor kleinere reparaties of onderhoudsklussen geldt over het algemeen ‘binnen zonder afspraak en klaar terwijl je wacht’. Terwijl je onder het genot van een kopje koffie in de klantenruimte wacht, maken de monteurs van Autosprint de klus in orde. Maar ook grotere klussen klaren zij vakkundig en snel. Voor grotere klussen maakt de garage graag een afspraak met jou. Zo kom je qua reparatieduur niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Of het nu gaat om het verversen van olie, een kleine/grote beurt of een APK, Autosprint helpt jou graag weer veilig op weg!

Meest recent over Autosprint

Garage A-R-T

11 x de beste autogarages in Tilburg volgens jullie

Op zoek naar een nieuwe auto? Brandt het motorlampje? Of een apk-keuring nodig? In Tilburg zijn genoeg garages te vinden waar je je bolide naartoe kunt brengen. Maar waar vinden…