Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Autobedrijf Jan Strijbosch

Vandaag 08:00 - 18:00 uur Geopend Alle openingstijden

Autobedrijf Jan Strijbosch

Heraclesstraat 20 5048 CG Tilburg

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Over Autobedrijf Jan Strijbosch

Autobedrijf Jan Strijbosch is een merkonafhankelijk autobedrijf en aangesloten bij de Bovag! Naast het onderhoud en reparatie van jouw auto, biedt de garage een totaalpakket bieden voor je auto. Zoals bijvoorbeeld de autoverzekering en hulp bij pech onderweg. Mocht er onverhoopt iets met je auto gebeuren, dan hoef je maar één adres te onthouden, Autobedrijf Jan Strijbosch.

Totaalpakket

Je kunt hier terecht voor alles wat een auto betreft. Of het nu een onderhoudsbeurt, een APK, een airco of autoschade is. Ook voor verkoop en inkoop van auto’s ben je bij hier aan het juiste adres. Daarnaast worden veel trekhaken gemonteerd en vind je Autobedrijf Jan Strijbosch als Trekhaakcentrum Tilburg. Verder is er binnen de werkplaats ruimte voor het restaureren van oude auto’s.

Kwaliteit en service

Het bedrijf is aangesloten bij de Bovag en bij Lease Service Center. Kwaliteit en service is bij garage Strijbosch erg belangrijk.

Meest recent over Autobedrijf Jan Strijbosch

Garage A-R-T

11 x de beste autogarages in Tilburg volgens jullie

Op zoek naar een nieuwe auto? Brandt het motorlampje? Of een apk-keuring nodig? In Tilburg zijn genoeg garages te vinden waar je je bolide naartoe kunt brengen. Maar waar vinden…