Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Alstede Van Mierlo Makelaardij

Vandaag 08:00 - 20:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Alstede Van Mierlo Makelaardij

Willem II Straat 39 5038 BC Tilburg

Openingstijden

Maandag
08:00 - 20:00
Dinsdag
08:00 - 20:00
Woensdag
08:00 - 20:00
Donderdag
08:00 - 20:00
Vrijdag
08:00 - 20:00
Zaterdag
08:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Elke woensdagavond is er een inloopspreekuur tussen 19.00 en 20.30 uur. Daarin kun je terecht voor vragen over de aankoop, verkoop of taxatie van een huis.

Over Alstede Van Mierlo Makelaardij

De verkoop of aankoop van je woning, winkelpand of bedrijfsgebouw leg je in de betrouwbare handen van Alstede Van Mierlo Makelaardij. Je bent dan gegarandeerd van een hoog niveau van deskundigheid en je kunt rekenen op de maximale inzet van het team. Het personeel richt zich niet alleen op het onroerend goed zelf, maar is ook betrokken bij zaken die voor jouw persoonlijke situatie van belang zijn. Ook voor verhuur van winkel- en kantoorpanden etc. ben je bij ons aan het goede adres.

Familiebedrijf

Alstede Van Mierlo Makelaardij is een echt familiebedrijf, gerund door broer en zussen én Pieter. Ze werkt met een logboek, waarin de klant constant op de hoogte wordt gehouden van de gebeurtenissen omtrent een woning. Van bellen voor informatie tot bezichtigingen die gepland worden. De verkopers krijgen standaard een mailtje. Daarnaast is er ook nog telefonisch contact met de klant. Daar komt bij dat de verkoper dagelijks wat hoort en niet maanden niets. Alstede Van Mierlo probeert er alles uit te halen om de woning zo goed mogelijk op de markt te brengen. Verkoopt een huis niet goed? Dan bedenkt het team constant een strategie om het huis onder de aandacht te brengen. Dat wordt gewaardeerd door mensen. Alstede Van Mierlo is de enige die werkt met zo’n open en transparant systeem!

Huiselijke sfeer

Op het kantoor in de Willem II-straat heerst een huiselijke sfeer. Iedereen kan altijd binnenstappen voor een kop koffie en dat gebeurt ook heel vaak. Daaruit blijkt dat Alstede Van Mierlo erg open is; de deur staat dus altijd voor je open!

Meest recent over Alstede Van Mierlo Makelaardij

spareribs tilburg

Aanbiedingen: gratis spareribs, tot 60% korting op gouden sieraden en meer

Kortingknallers, voordeeltoppers en topacties: hoe je het ook wil noemen, wij hebben ze weer voor je op een rijtje gezet. Dit zijn de allerbeste aanbiedingen van deze week.