Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

013Circles

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten. Een overzicht van andere kledingwinkels vind je in onze gids.

013Circles

Nieuwlandstraat 21 5038 SL Tilburg

Over 013Circles

De tijdelijke winkel 013Circles opent vier oktober. Een winkel met een sterk programma voor consumenten en professionals op het gebied van circulair textiel. Hiermee krijgen bedrijven en organisaties uit de regio een platform en wordt het voor consumenten makkelijker en aantrekkelijker om circulair te consumeren.

Kleding langer gebruiken

Wat gebeurt er met textiel uit de textielbak? Hoe kun je kleding langer gebruiken? Kun je textiel upcyclen tot kunst of hippe kleding? Hoe voelen gerecyclede vezels? En wat kun je eigenlijk allemaal van textiel maken?

Circulair textiel

Tilburg is van oudsher een textielstad en in en om de stad is nog steeds veel bedrijvigheid rondom textiel. De textielsector is wereldwijd echter één van de meest vervuilende sectoren. Voor de gemeente Tilburg een goede reden om juist daarom met de verduurzaming van deze sector aan de slag te gaan. Tilburg gaat voor circulair textiel!

Meest recent over 013Circles

kringloopwinkels

9 x schatzoeken bij deze Tilburgse winkels

Ken je het gevoel dat je krijgt als je een winkel inloopt en een echt bijzonder voorwerp vindt? Dat je na lang snuffelen en op onderzoek uitgaan eindelijk naar huis…