Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lichamelijke of geestelijke pijn? Hierdoor wordt je leven dragelijker

Iedereen heeft er weleens mee te maken: lichamelijke of geestelijke pijn. Ontzettend vervelend natuurlijk, vooral omdat het soms voelt alsof het maar niet verdwijnt. Bij Surya Praktijk voor Acupunctuur & Natuurgeneeskunde kunnen ze de pijn wegnemen waardoor je leven een stuk dragelijker wordt.

Eigenaar Margaret Szklarek werkt met zeven behandelingen om pijn te bestrijden. Een van die methodes is ‘Abdominale Acupunctuur’. De pijn in je lichaam wordt hierbij bestreden met naalden die in de buik worden gezet. Zodra ze er in zitten, neemt de pijn af. Het klinkt misschien wat raar, maar het voelt wél echt fijn. En het belangrijkste: het werkt!

Abdominale Acupunctuur

Deze methode wordt onder meer gebruikt bij overgangsklachten, burn-out, stress en/of lichte vormen van een depressie. Margaret werkt met vier verschillende acupunctuurmethoden. Bij sommige methodes worden de naalden op verschillende plekken in het lichaam gezet – soms zelf op het hoofd, bij Abdominale Acupunctuur worden acht naalden in de buik geplaatst. “En dan wordt het lijf als het ware gereset. Ik zet de naalden waar de blokkade en dus de pijn zit. Vanuit daar wordt het lijf weer opgepakt”, legt Margaret uit.

Tekst loopt door onder de foto. 

surya praktijk
Eigen foto: Margaret runt Surya Praktijk voor Acupunctuur & Natuurgeneeskunde.

‘Ik voel me veel meer ontspannen’

En of de Abdominale Acupunctuur werkt: “Onlangs nog stapte iemand met stress binnen. Die heb ik de eerste keer ‘geprikt’ met de traditionele acupunctuur. Een week later kwam hij terug en toen bleek dat-ie weinig had gevoeld. Daarom zijn we overgegaan op de Abdominale Acupunctuur. Hij lag op tafel en ik zag een lach op z’n gezicht. Toen we klaar waren zei hij: ‘ik voel me veel meer ontspannen’. Dat gevoel werkt veel langer bij Abdominale Acupunctuur. En, het allerbelangrijkste: de pijn gaat veel sneller weg.”

Lees ook:

behandelmethodes pijn

Last van pijn? Zo kom je er vanaf!

We hebben er allemaal weleens mee te maken: lichamelijke of geestelijke pijn. Ontzettend vervelend n...
surya praktijk

Margaret: ‘Ik heb de liefde niet alleen gevonden in mijn man, maar ook in mijn beroep!’

Margaret Szklarek (54) kwam dertig  jaar geleden naar Nederland en sinds 1998 woont ze in Tilburg. I...

Meer over Surya Praktijk voor Acupunctuur & Natuurgeneeskunde ontdekken?

Surya Praktijk voor Acupunctuur & Natuurgeneeskunde acupunctuur

Geopend08:00 - 20:00

Wandelboslaan 30, Tilburg

Bekijk meer:acupunctuur

adv.