Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn volgens jullie de beste huisartsen van Tilburg

Door Rowie van der Vliet 21 april 2019

Een bezoekje aan de huisarts, bij de meeste mensen staat die niet met een hartje omcirkeld in de agenda. En hou er al helemaal maar over op als je ernstig ziek bent… Maar goed, je moet tóch. Daarom maakten we een overzicht van de huisartsenpraktijken in Tilburg waar jullie het best geholpen zijn.

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Dr. Sebrechts

Sebrechts gaat nog maar twee dagen in de week werken en wat vinden jullie dat jammer. Linda: “Zal een gemis zijn voor veel patiënten! Hij was zeer begaan met mijn moeder tijdens haar ziekte. Zelfs buiten ‘werktijden’ om.” Claire is ook fan: “Altijd met een lach”, omschrijft ze de geliefde dokter.


Meer over Huisartspraktijk Groenstraat ontdekken?

Huisartspraktijk Groenstraat huisartsen

Vandaag gesloten

Groenstraat 119, Tilburg

Bekijk meer:huisartsen

Dr. Lövenich

Debby is erg te spreken over Dr. Lövenich van Huisartsen Spoorlaan. “Een prettig persoon om mee te communiceren, en ben nog nooit zo serieus genomen met een klacht.” Michel sluit zich daarbij aan. “Superkerel. Zelfs de assistentes Roos en Mariska. Onmisbaar en superlief.”


Meer over Huisartsen Spoorlaan, dokter Lövenich ontdekken?

Huisartsen Spoorlaan, dokter Lövenich huisartsen

Vandaag gesloten

Spoorlaan 374, Tilburg

Bekijk meer:huisartsen

Dr. Lombarts

Marjoke zit al bij dokter Lombarts sinds 1983. “Neemt de tijd voor me en luistert goed. Hij heeft al zo vaak de spijker op zijn kop geslagen. Ik heb dus alle vertrouwen in hem.” Hanneke laat ook weten heel blij te zijn met de dokter. Simone heeft gelukkig niet vaak de huisarts nodig, maar als het toch moet, is ze blij dat ze met zorg en aandacht deskundig wordt geholpen door deze dokter.


Meer over Lombarts / J M M ontdekken?

Lombarts / J M M huisartsen

Vandaag gesloten

Energieplein 52, Tilburg

Bekijk meer:huisartsen

Dr. Cools

Chantal voelt zich serieus genomen door Dr. Cools. Zelfs haar man stapte over naar deze topper. Ook Corina raadt deze dokter zonder twijfelen aan.


Meer over Gezondheidscentrum Piushaven ontdekken?

Gezondheidscentrum Piushaven

Vandaag gesloten

Prinsenhoeven 22, Tilburg

Keulemans en Geelen

Als je het Kristel vraagt is Keulemans en Geelen echt een superpraktijk. Zo’n fijne huisartsenpraktijk maakt het bezoekje toch een stuk makkelijker. Heidy is het daar helemaal mee eens. Jeanne is ook blij met de praktijk. “Zelfs de assistenten zijn allemaal even vriendelijk.”


Meer over Keulemans en Geelen, huisartsenpraktijk ontdekken?

Keulemans en Geelen, huisartsenpraktijk huisartsen

Ketelhavenplein 248, Tilburg

Bekijk meer:huisartsen

Dr. Stokmans

De beste dokter in Tilburg? Volgens Nel is dat toch echt Dr. Stokmans. “Schat van een man, altijd informeren naar alles buiten de klachten. Altijd tijd om een praatje te maken.” Marij beaamt dat. “Hij heeft altijd tijd voor je.” Sandy: “Voelt vertrouwd en ik durf alles met hem te bespreken.”


Meer over Huisartsenpraktijk Stokmans, Breedveld en Hendriks ontdekken?

Huisartsenpraktijk Stokmans, Breedveld en Hendriks huisartsen

Vandaag gesloten

Dubbeldamstraat 10, Tilburg

Bekijk meer:huisartsen

Dr. Dinn

Sima hoeft niet lang na te denken over wie zij de beste huisarts van Tilburg vindt. “Dr. Dinn van Huisartsenpraktijk Beethoven natuurlijk!” Carla is het daar mee eens. “Attent en deskundig. Ook de assistenten zijn heel behulpzaam.”


Meer over Huisartsenpraktijk Beethoven ontdekken?

Huisartsenpraktijk Beethoven huisartsen

Gesloten09:00 - 17:00

Beethovenlaan 334, Tilburg

Bekijk meer:huisartsen

Dr. Schormans

Helaas gaat Dr. Schormans bijna met pensioen. Wat een gemis! Ingrid is zeer tevreden over zijn service: “Staat altijd voor je klaar, luistert, laat je meedenken en neemt de tijd. Fijn mens.” Melanie: “Een van de weinige huisartsen die mij op ‘kraambezoek’ is geweest en ons mannetje helemaal nagekeken heeft. Topdokter.”


Meer over Huisartsenpraktijk Schormans ontdekken?

Huisartsenpraktijk Schormans huisartsen

Energieplein 52, Tilburg

Bekijk meer:huisartsen

Dr. Cals

Mariette vindt een dokter toch echt de beste. “Dokter Cals en haar team dat naast haar staat.” Petra kan zich daar alleen maar bij aansluiten: “Inderdaad, een superdokter.” Jet: “Dr. Cals in de Hoefstraat staat altijd voor mij klaar.”


Meer over Huisartsenpraktijk M.A.J. Cals ontdekken?

Huisartsenpraktijk M.A.J. Cals huisartsen

Hoefstraat 191, Tilburg

Bekijk meer:huisartsen

Dr. El Amri

Angela vindt dokter El Amri heel vriendelijk, meelevend en meedenkend. “Hij is een topdokter met zijn hart op de juiste plaats. En is ook nog een vakman in zijn werk. Hij neemt je altijd serieus. Voor mij nooit meer een andere dokter.”


Meer over Huisartsenpraktijk Korvel ontdekken?

Huisartsenpraktijk Korvel

Vandaag gesloten

Korvelplein 190A, Tilburg

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Gezondheid

adv.