Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo komen Tilburgse hotels en het hostel de coronacrisis door

Door Rowie van der Vliet 6 april 2020

Restaurants en café’s liggen er stil en verlaten bij nadat ze verplicht hun deuren sloten. Maar hoe zit het met hotels? Die plekken zijn natuurlijk ook onderdeel van het woord horeca (hotel, restaurant, café) en vaak zijn ze een gastvrije plek van alles in één: slaapplek, restaurant en bar. Dit is hoe hotels en het hostel proberen om de coronacrisis door te komen.

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Mercure

mercure tilburg
Foto: Google Streetview

Moeten jou partner en jij constant op hetzelfde moment vergaderen? Wachten de kinderen net zo lang met schreeuwen totdat jij in die belangrijke teammeeting zit? Mercure schiet te hulp! Voor €79,- huur je een hotelkamer om een dagje alleen in te werken. Je bent welkom van 10.00 tot 18.00 uur en krijgt roomservice, koffie van Nespresso en thee. Een kamer boek je via [email protected] of 013-7111908


Meer over Mercure Hotel Tilburg Centrum ontdekken?

Mercure Hotel Tilburg Centrum hotels

GeopendHele dag

Heuvelpoort 300, Tilburg

Bekijk meer:hotels

Hostel Roots

Het zitgedeelte in Tiny House Roots. Foto: indebuurt Tilburg

Ook bij Hostel Roots huur je een kamer om in je eentje te werken, zo meldt Stadsgezicht. Dat doe je voor 30 euro per dag. Je kunt een kamer huren in het hostel aan de Stationsstraat of boekt de tiny house in de Spoorzone. Je krijgt er onbeperkt koffie of thee bij en een Hostel Roots-dopper.

In Hostel Roots zitten ook nog gasten. Mede-eigenaresse Marion Leijtens vertelt meer aan Stadsgezicht. Het artikel vind je hier.


Meer over Hostel Roots ontdekken?

Hostel Roots hostels

GeopendHele dag

Stationsstraat 41, Tilburg

Bekijk meer:hostels

Van der Valk Hotel Tilburg

Van der Valk Hotel Tilburg
Foto: Freddie de Roeck voor indebuurt

Het Van der Valk Hotel aan de Dr. Bloemenlaan is nog nooit zo stil geweest. Maar in overleg met de Veiligheidsregio zijn niet direct alle hotels gesloten! Op de Facebookpagina van Van der Valk Tilburg is te lezen dat alleen de restaurants gesloten zijn, maar de hotels nog wel openblijven.

“We zijn geopend voor hotelovernachtingen en roomservice. We hanteren wel een bezettingsgraad waardoor er niet teveel kamers bezet zijn. Er worden een bepaald aantal kamers verhuurd om het veilig te houden”, aldus een woordvoerder namens het Van der Valk Hotel in Tilburg.


Meer over Van der Valk ontdekken?

Van der Valk hotels

Dokter Bloemenlaan 8, Tilburg

Bekijk meer:hotels
Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.