Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jaloers: zo zag het afscheid van deze groep 8 eruit

Door Rowie van der Vliet 7 juli 2020

We durven te wedden dat jij de groep 8 musical of het laatste schoolkamp van de basisschool nog goed kan herinneren. Zulke momenten zijn legendarisch. Door corona leek het erop dat er voor leerlingen van basisschool De Borne geen waardig afscheid in zat. Gelukkig liep dat anders.

Daar zitten ze dan: de leerlingen van groep 8 en 7 van basisschool De Borne eten gezellig aan een tafel. Het is bijna onwerkelijk voor de kinderen uit De Blaak. Zelfs al lachen ze als vanouds. We stonden er eigenlijk niet bij stil: maar door het coronavirus hebben veel basisscholen in Tilburg geen afscheid. Kinderen die voorheen bij elkaar in de klas zaten, gaan na de zomer allemaal naar een andere school. Even samen lachen of gek doen met zijn allen is er nu niet altijd bij. Maar voor basisschool De Borne was dit wél het geval!

Pyjamaparty

De basisschoolkinderen gingen niet op schoolkamp, maar kregen een passend alternatief. Ze mochten donderdag 2 juli langskomen voor een onvergetelijke pyjamaparty bij Hotel Ibis. Toen hotelmanager Bram Kuijpers vernam dat unit 4 van zijn oude school niet op kamp kon, werd er direct contact gezocht met Norman de Langen, waarnemend directeur van basisschool De Borne. “Wij proberen onze gasten een blijvende herinnering te geven”, zegt Bram Kuijpers. En zo zat het hotel toch vol, maar dan met kinderen.

Lees ook:

Meester Oscar leest voor op YouTube: ‘Mijn zoon riep dat ik viral ging’

Oscar van den Berg is meester op een Tilburgse basisschool. Inmiddels is hij niet alleen bekend bij ...

Soeper nieuws! Deze gratis maaltijdservice blijft bestaan na de coronacrisis

Wat een soeper- uh super nieuws. ONS Soepje begon als een ludiek idee tijdens het begin van de coron...
update coronavirus

Fijn: afgelopen twee weken geen nieuwe coronapatiënten opgenomen in Tilburg

Het is een geruststellende gedachte voor iedereen: steeds minder mensen komen vanwege corona in het ...

Meer over Ibis ontdekken?

Ibis hostels

Doctor Hub. van Doorneweg 105, Tilburg

Bekijk meer:hostels

adv.