Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Corona

Zeer waarschijnlijk avondklok en sowieso 1 persoon op bezoek toegestaan: ‘Rare maatregel’

20 januari 2021

Het is (bijna!) zeker: als het aan het demissionair kabinet ligt, komt er vanaf aankomend tussen 21.00 en 04.30 uur een avondklok. Je mag dan niet meer naar buiten voor…

Corona-update van het RIVM: besmettingen in Tilburg gedaald

19 januari 2021

Het aantal meldingen van mensen met een positieve coronatestuitslag is in de week van 13 tot en met 19 januari wederom gedaald, blijkt uit het nieuwe weekrapport van RIVM. De…

Tilburg gaat de tweede fase in met vaccineren [video]

19 januari 2021

Hoppakee! In Tilburg is sinds maandag 18 januari de tweede fase van het vaccineren begonnen. Cliënten van Amarant krijgen vanaf die datum een coronavaccinatie.

Shoppen na de lockdown? Bij deze winkels kun je straks niet meer terecht

18 januari 2021

Heb je al een shopsessie gepland zodra shops weer open mogen? Bij deze winkels in Tilburg kun je straks in ieder geval sowieso niet meer terecht na de lockdown.

Suus (18) heeft prikangst: ‘Soms zo erg dat ik niet goed kan slapen’

18 januari 2021

Suus van der Ven (18) is doodsbang voor naalden. Haar leeftijdsgenoten snappen daar niets van, want het is toch maar een prikje? Voor Suus is het niet zo makkelijk. “Niet…

7 x Tilburgse doetips om de lockdown door te komen

15 januari 2021

De lockdown gaat nog minimaal tot 9 februari duren. Heb je behoefte aan wat doetips tijdens de lockdown van Tilburgse bodem? We got you!

Carnaval wordt in Tilburg verplaatst naar de zomer: zo zit het

13 januari 2021

Geen carnaval in 2021?! Dat laat Beachy niet gebeuren. Daarom organiseert het stadsstrand een gigagroot carnavalsfeest in de zomer. Dit is wat we tot nu toe weten.

Lockdown met drie weken verlengd: ‘Hoop dat we niemand moeten ontslaan’

12 januari 2021

Kledingwinkels, kappers, scholen en bouwmarkten in Tilburg blijven langer dicht. De lockdown wordt met drie weken verlengd. Dat maakt Mark Rutte tijdens de persconferentie van dinsdag 12 januari bekend. 

Corona in Tilburg: dit zijn de nieuwste cijfers van het RIVM

12 januari 2021

Voor de tweede week op rij is het aantal gemelde besmettingen in Nederland iets gedaald. Hoe zit dat in Tilburg? Bekijk de lokale cijfers hieronder.

Dierentuin De Oliemeulen heeft heel hard geld nodig: ‘Laten vogelspin over ons gezicht lopen’

12 januari 2021

De lockdown hakt er bij veel bedrijven in. Bij De Oliemeulen is dat niet anders. Als er niet snel meer geld binnenkomt, is de kans groot dat de dierentuin moet…

Pagina 1 van 29

adv.