Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zwemmen en varen: jullie mooie foto’s van de Piushaven

Door Rowie van der Vliet 23 juli 2017

Als je het ons vraagt is de Piushaven een van de mooiste stukjes van Tilburg. Of je nu een duik neemt in het kanaal, een drankje drinkt op het terras of een wandeling maakt langs de haven. Echt, even uitwaaien is nergens zo fijn als hier. Aan deze foto’s te zien, zijn jullie het daar helemaal mee eens.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Tilburg vanaf het water

Bij het zien van deze foto sta je toch op het punt om alles te laten vallen en direct een bootje bij de Piushaven te huren?  Stel je eens voor: een koelbox met ijsjes en drankjes en dan omstebeurt een stukje roeien. Of gewoon lekker dobberen en genieten van het uitzicht.

Bommetje

Ideale donderdagavond

A post shared by Noortje van Venrooij (@discodip) on

Zo simpel kan het zijn: je zwemspullen pakken en van de kade afspringen. Een verfrissende duik is heerlijk in de Piushaven. Bommetje! Wel op eigen risico, want het water is door de gemeente niet schoon te krijgen. Door de boten die er varen en andere obstakels voor zwemmers is het ook opletten geblazen.

Groene oase

Wie loopt te stressen kan de kattenplaatjes een keer links laten liggen en gewoon genieten van dit kiekje. Die bomen, dat water en de aangemeerde bootjes zien er zo rustgevend uit. Kijk, dit is ook Tilburg.

Met je flamingo in het water

F l a m i g o ' s #flamingo #summerfun #waterfun #amigos #aboutlastweekend

A post shared by H y p e r J u l i e (@hyperjulie) on

Met je rubberboot, kano, roeiboot of opblaas flamingo dobberen in de Piushaven. Het kan allemaal, maar die laatste optie klinkt toch wel extra leuk. Al zeggen we ook geen nee tegen terrassen bij Villa Pastorie aan de waterkant.


Meer over Villa Pastorie ontdekken?

Villa Pastorie restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 23:00

Hoevenseweg 2, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Piushaven by night

Voor een betoverend uitzicht hoef je geen trip te maken naar de Efteling. Kijk maar naar dit prachtplaatje van de lichtjes bij de Piushaven. Mocht je zin hebben in een nachtelijke wandeling dan is dit een aanrader.

Suikerspinnenlucht

Over een betoverend uitzicht gesproken. Deze prachtige foto met suikerspinnenlucht is gewoon genieten. Je dag is meteen goed wanneer je dit aantreft.

Mooi bij elk weer

Goedemorgen, fijn Tilburg. ?

A post shared by Klaasje ∆ nieuwWeef (@nieuwweef) on

Grijze lucht? Maakt niet uit! De Piushaven is in alle weersomstandigheden een fijn stuk Tilburg.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.