Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wil je horen: Tilburg heeft nu haar eigen vakantielied

Door Rowie van der Vliet 7 september 2020

De zomer is toch echt bijna ten einde, maar niet zonder zomerhit op de valreep. We hadden al een volkslied, ode van Guus Meeuwis en eigen tune, maar nu heeft Tilburg zelfs haar eigen vakantielied. Hoe leuk?!

De zomerhit is gemaakt door Center of Tilburg, dat aan mensen in de stad vroeg wat ze in een vakantiehit wilden horen. Op de beat van Pa Olvidarte van Emma Heesters & Rolf Sanchez zingen Rens Merkelbach, bekend van Hap Stap Festival en Marloes van der Sterre, actrice, over hét Tilburgse zomergevoel.

Vakantielied van Tilburg

Schrobbèler, het stradsstrand, Lunchcafé Nieuwland, Broodje Jantje, de Piushaven, Café Weemoed, de Korte Heuvel en zelfs een verlangen naar carnaval vieren komen voorbij. En vooral het gevoel dat we deze zomer hebben ervaren: wat is er toch veel te doen in Tilburg en wat doen alle ondernemers hun best om er iets leuks van te maken. Ook mooi: het feit dat Willem II Europees voetbal gaat spelen wordt ook bezongen. Het vakantielied van Tilburg is naast winkelende mensen samengesteld met input van ondernemers. Zodra het weer kan hopen we deze zomerhit mee te lallen op Tilburg Zingt!

Tilburg Vakantielied!

☀️🌴🎼TILBURG VAKANTIELIED – De maanden juni, juli en augustus stonden in het teken van Tilburg Vakantiestad. Omdat een reis naar het buitenland voor velen deze zomer geen optie was, was dit hét moment om Tilburg te (her)ontdekken als heerlijke vakantiebestemming. En zoals dat hoort bij vakantiebestemmingen – denk aan Barcelona, Mexico of Ibiza – is er nu ook voor Tilburg Vakantiestad een mooi lied gemaakt. Check hier het lied, ingezongen door Marloes van der Sterre en Rens Merkelbach!Wij zijn niet de eigenaren van het originele nummer en de rechten, dat is van: Rolf Sanchez en Emma Heesters.

Posted by Center of Tilburg on Thursday, 3 September 2020

Lees ook:

Terugblik! Dit gebeurde er allemaal tijdens de vakantiekermis 2020

De meningen over de vakantiekermis 2020 zijn verdeeld. De ene Tilburger vindt dat er nooit een kermi...

Bij deze Tilburgse terrassen krijgt je een instant vakantiegevoel

Een drukke werkdag afsluiten met een drankje in de avondzon? Of komend weekend aan je cocktail slurp...

Nicole ontwierp een postzegel voor Tilburg: ‘Dit moet de leukste zomer ooit worden’

Groeten uit Tilburg! Heb jij het plaatje met de blauwe strepen en de witte vlag met zwarte letters o...

adv.