Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

[VIDEO] Bevrijdingsdag in het Spoorpark: zo ging het er aan toe

Door Noah Godefroy 5 mei 2020

Bijna een jaar lang mochten we erop hopen: met zon, vrienden en drankjes vieren we gezamenlijk de vrijheid in het Spoorpark. Op 5 mei zelf leken een hoop van de ingrediënten aanwezig voor deze heerlijke cocktail. Helaas, het coronavirus gooide roet in het eten. Van het feestje dan, want het Spoorpark was wél gewoon open op Bevrijdingsdag.

Sinds 29 april is het park namelijk weer open. “Een frisse neus en dan weer naar huis“, klonk het vanuit parkmanager Sophie Peters. Maar hoe ging het er aan toe in het Spoorpark tijdens Bevrijdingsdag?

Bevrijdingsdag in Spoorpark

Veel mensen hadden namelijk een vrije dag vandaag. Tel daar het heerlijke weer bij op en het zal vast bij een aantal Tilburgers hebben gekriebeld om tóch voor een verzetje te gaan. indebuurt Tilburg nam de proef op de som en nam een kijkje. Een coronaproof kijkje natuurlijk 😉 .

 

Zoals je ziet waren er toch aardig wat mensen in het Spoorpark. Maar, het mag gezegd: iedereen houdt zich goed aan de maatregelen! Mensen houden afstand van elkaar door het hele park heen. Toppers!

Bevrijdingsdag

Naast Tilburgse chillers waren er een hoop kids, sportieve Tilburgers en meeselauwers. Zwemmers zijn we vandaag niet tegengekomen: de mensen volgden dus echt álle regels op! Was jij in het Spoorpark tijdens Bevrijdingsdag of heb jij de vrijheid op een andere manier gevierd? Laat het ons weten!

Lees ook:

Zo vierde Tilburg vroeger Bevrijdingsdag

Nederland is 75 jaar geleden bevrijd. Helaas vieren we Bevrijdingsdag in 2020 achter gesloten deuren...
supermarkten bevrijdingsdag

Bevrijdingsdag 2020: dit zijn de openingstijden van supermarkten in Tilburg

Goed om te weten: de supermarkten in Tilburg hebben tijdens Bevrijdingsdag 2020 soms aangepaste open...
Vrije dag bevrijdingsdag

Bevrijdingsdag 2020: heb je nou recht op een vrije dag of niet?

Lang leve de vrijheid! Het is dinsdag (5 mei) Bevrijdingsdag, normaal gesproken een dag vol feesteli...

adv.