Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

The camera loves you! 13 x de best geposeerde kiekjes van Tilburgers

Door Rowie van der Vliet 26 augustus 2020

Spontaan, gepland of zonder dat je het überhaupt doorhebt: foto’s zijn er in alle soorten en maten. Wist je dat verrassend veel Tilburgers goed weten hoe ze voor de camera moeten staan? Wij lichten een paar geposeerde kiekjes uit!

Pagina 1/13
⟵ swipe swipe ⟶

#fotovandedag

Adam staat er goed op. Hij zit lekker in zijn vel en dat is te zien aan deze casual geposeerde foto. Handen in de zakken, kekke zonnebril en prima sweater aan.

Wijn is fijn

View this post on Instagram

Kan de zomer terugkomen? 🌞

A post shared by Simone Vissers (@simone_vissers) on

Leuke outfit, glas wijn en het Spoorpark op de achtergrond: dan heb je natuurlijk sowieso een topfoto. Simone stelt ook nog eens de belangrijke vragen in het leven: kan de zomer terugkomen?

Het goeie leven

Zou Vera deze foto zelf gemaakt hebben met een timer of is iemand gaan liggen op de grond? Ach, wat maakt het uit ooit? Dit is gewoon een mooi geposeerde foto!

Mooi uitzicht

Ally klom op de Kempentoren en genoot daar van de ondergaande zon. Een strak geposeerde foto is niet nodig voor een mooi plaatje. Tof dit!

Bewustwording

View this post on Instagram

Welkom bij een nieuwe #factsfriday ! Mocht je die van vorige week nog niet gelezen hebben, doe dat dan even voor je aan deze begint💕. De Facts Friday van deze week gaat over… 🥁 BEWUSTWORDING 🥁 ◾️ Iedere dag maak je ontelbare keuzes. Het begint al vroeg, met de keuze om nog eens te snoozen of nu echt opstaan. Daarna, wat trek je aan vandaqg? Tot slot, vandaag ontbijten aan tafel of toch maar in de auto?🤷🏻‍♀️ Dit zijn keuzes die je bewust maakt en waar jij je nu bewust van bent dat je ze hebt. Maar tussen deze keuzes in maak je er nog veel meer. ◾️ Als je je het gezwets van vorige week nog herinnerd over het denkend en voelend brein, dan weet je dat je voelend brein de keuze waarschijnlijk al heeft gemaakt voordat je denkend brein er ook maar iets van kan vinden. Best interessant als je het mij vraagt.🧠 ◾️ Met die gedachten gaan we eens spelen. Want wat nou als jij je eens BEWUST gaat bezig houden met de keuzes die je hebt. Je zult je hiervoor vaker met je denkend en voelend brein bezig moeten zijn. ◾️ De volgende keer als je een zak chips ziet liggen in de kast, en je ‘m meteen wilt open trekken, kun je hieraan denken: “Mijn voelend brein wil deze zak opentrekken, wat vindt mijn denkende brein hier eigenlijk van?”. Of wanneer je je work-out niet wilt afmaken kun je daar op dezelfde manier mee omgaan. ◾️ Als je deze stappen doorneemt zul je bewuster worden van de keuzes die je hebt en maakt. 💕

A post shared by Y E N T L⚡️ (@yentlhaverland) on

Yentl trakteert ons niet alleen op een geposeerde foto, maar ook op levenslessen. In haar #factsfriday deelt ze tips over bewustwording.

LOEK

Mooi paars is zeker niet lelijk. Lana van Beijsterveldt legde deze geposeerde foto vast voor urbanwinkel Re-issue.

In het reuzenrad

Goed voor de foto zitten terwijl je in een wiebelend reuzenrad zit: ga er maar eens aanstaan. Deze Tilburgse doet het gewoon.

Krukje

Gaaf, volgens de hashtags is dit een analoge foto! Het model is hier gewoon aan het chillen, maar dat doet ze wel in stijl. Strike a pose!

Lees ook:

Tilly.analoog

Roxanne (25) plaatst bijzondere foto’s van Tilburg op Instagram: ‘Vrienden weten niet dat ik het ben’

Roxanne van de Zanden (25) studeerde in Amsterdam én miste Tilburg heel erg. Ze besloot haar liefde ...
Onweer Tilburg

9 x deze plekken zet elke Tilburger op z’n Instagramaccount

Tilburger wordt toffer en toffer! En onze rauwe, industriële maar toch ook gezellige stad leent zich...
Stadsfotograaf Instagram

Geen filter: Tilburg door de ogen van @stadsfotograaf op Instagram

Tilburg wordt vaak een stad met een rauw randje genoemd. Het Instagramaccount stadsfotograaf sluit z...
Pagina 1/13
⟵ swipe swipe ⟶

adv.