Sarah of Abraham nodig? Jurgen en Ineke hebben de meest briljante opblaaspoppen

Aangeboden door JB-Amusement Feest & Attractieverhuur 8 mei 2019

Wordt jouw vader, moeder of partner binnenkort 50 jaar? En vindt hij of zij het geweldig om verrast te worden met een levensgrote pop in de voortuin? Dan weten wij waar je moet wezen: bij JB-Amusement Feest & Attractieverhuur in de Dragonstraat. 

Jurgen en Ineke Brants hebben echt de meest briljante Sarah- en Abraham-opblaaspoppen. Zo spotten we een ‘ouwe lul’, natúúrlijk in de vorm van een piemel. Voor de dames zien we niet de ‘standaard’ Sarah, maar een jonge platte dame.

Vroem-vroem!

Huur jij een pop bij JB-Amusement Feest & Attractieverhuur? Dan heeft de Abraham of Sarah een lekker eigentijdse pop in de tuin. Jurgen en Ineke zetten de 50-jarige op een briljante manier in het zonnetje met de poppen die ze zelf bedenken en laten maken. Is je man of vader dol op motorrijden? Dan mag heel de straat dat zien met de levensgrote motorrijder (de pop is vier meter) in de voortuin.

(tekst loopt door onder foto)

jb-amusement feest & attractieverhuur
De stoere motorrijder en ‘ouwe lul’. Foto: indebuurt Tilburg

Hé, oude taart!

Verder zien we onder meer een wielrennende Abraham, opaatje (ook leuk om de Abraham mee te confronteren), man in bierton of -vat (ideaal voor de zuipschuiten) en voetballende Abraham. Voor de vrouwen is er een levensgrote taart (éindelijk legaal schelden), een tuinierende Sarah, verlichte oude doos en dansende Sarah.

120 verschillende poppen

Goed, genoeg keuze dus! Benieuwd naar het hele aanbod Sarah- en Abraham-poppen van JB-Amusement Feest & Attractieverhuur? Ze hebben met 120 poppen het grootste assortiment van Tilburg! Je vindt alle heren en dames hier op de website.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door JB-Amusement Feest & Attractieverhuur. Meer over JB-Amusement Feest & Attractieverhuur ontdekken?

JB-Amusement Feest & Attractieverhuur entertainment

Nu open10:00 - 20:00

Dragonstraat 8, Tilburg

Bekijk meer:entertainment

adv.