Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

MAG DAT: lopend of fietsend door de McDrive gaan?

Door Rowie van der Vliet 17 april 2020

Hunker je al weken naar een BigMac of krijg je onwijs veel trek in een McFlurrie met dit weer? Even eten bij de McDonald’s gaat niet, maar de McDrive in de Reeshof en Tilburg-Zuid is wél open. Mag je ook lopend of fietsend door de McDrive heen?

“Je kunt nu alleen eventjes met de auto naar de McDrive”, vertelt een medewerker van McDonald’s Reeshof aan de telefoon. “Op de fiets een ijsje halen kan nu niet. Het is niet de normale drukte die wij gewend zijn, maar mensen komen nog wel langs met de auto.”

Niet toegestaan

Regel een auto als je trek hebt in de Mac, want met de benenwagen of fiets mag je niet langs de McDrive. Naast dat het niet toegestaan is om lopend of fietsend de McDrive te betreden, is het ook goed om te weten dat het tijdelijk niet toegestaan is om je auto op een parkeerplaats bij beide filialen neer te zetten. Ook stilstaan op de parkeerplaats terwijl je jouw hamburger opeet, is verboden. “Dit doen wij om samenscholing te voorkomen. We missen een grote groep van onze gasten enorm. Normaal zijn er ouderen die ’s ochtends een bakje koffie komen doen of scholieren die een ijsje komen halen. Dat kan nu niet.”

Alles is veranderd

Achter de deuren van het restaurant is er nog veel meer veranderd dan wij op het eerste opzicht denken. “Binnen een paar weken is alles binnen en buiten veranderd. Mensen zien het niet, maar we hebben onze hele manier van werken in de keuken aangepast. Ook wij houden nu 1,5 meter afstand. Daarom is er ook een aangepast menu bij de McDrive. Zo kunnen we voorkomen dat het personeel toch dicht op elkaar staat. Ook is er een andere sfeer in het restaurant zonder de gasten. Maar het is nu even niet anders. Iedereen in heel de wereld heeft in deze tijd zijn eigen uitdagingen.”

Openingstijden

In verband met de coronacrisis hanteert de McDrive aangepaste openingstijden. Via de app van UberEats is het ook mogelijk om thuis te laten bezorgen. Altijd handig als je geen auto hebt!

Lees ook:

Mag dat: een parkeerplaats maken van je voortuin?

Niets is zo irritant als geen parkeerplaats vinden in de buurt van je huis. Maar als je nu een voort...

MAG DAT: op de stoep in Tilburg tekenen met stoepkrijt?

Regels: je houdt er krampachtig aan vast óf je probeert ze zoveel mogelijk te verbreken. Maar soms w...

MAG DAT: aluminiumfolie bij het plasticafval gooien?

Wij Tilburgers zijn een kei in afval scheiden. We weten dat blik in de PDM-zak moet en pizzadozen bi...

Meer over McDonald’s – Mina Krusemanweg ontdekken?

McDonald’s – Mina Krusemanweg lunch

Geopend07:00 - 01:00

Mina Krusemanweg 4, Tilburg

Bekijk meer:lunch

Meer over McDonald’s – Aphroditestraat ontdekken?

McDonald’s – Aphroditestraat lunch

Geopend07:00 - 00:00

Aphroditestraat 18, Tilburg

Bekijk meer:lunch

Meer over McDonald’s Tilburg Centrum ontdekken?

McDonald’s Tilburg Centrum restaurants en horeca

Geopend10:00 - 02:00

Piusplein 75, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.