Klik! Deze 9 Tilburgse fotografen wil je volgen op Instagram

Door Rowie van der Vliet 17 maart 2019

Wat zijn we dol op Instagram… En al helemaal als we foto’s van ons stadje voorbij zien komen. Natuurlijk delen we allemaal wel eens een kiekje, maar déze fotografen kunnen er pas echt wat van. We zetten moet-je-echt-volgen-accounts voor je op een rijtje!

Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

Roos Pierson

De Tilburgse Roos Pierson staat met haar foto’s in NRC, Vice en Trouw. Ook fotografeert ze voor de Kraijcek Foundation. Daar mag ze trots op zijn! Wil je op de hoogte blijven van haar werk? Dan is haar Instagramaccount echt een must-follow.

Jostijn Ligtvoet

Jostijn ontwikkelde zich tot een van de bekendste evenementenfotografen van Tilburg. Zo wist hij al veel mooie artiesten in Poppodium 013 en Theaters Tilburg voor zijn lens te krijgen. Af en toe zet hij ook een foto van de stad op zijn Instagramaccount. Mocht je Jostijn nog niet volgen: snel doen!

Giovanni Arons

Giovanni geniet ervan om foto’s in de natuur te maken. Daar valt je mond van open. Af en toe maakt hij een uitstapje en schiet hij plaatjes van het stadsleven. Zijn Instagramaccount is echt een lust voor het oog.

Hans van Dongen

Wie op de hoogte is van fotograferend Tilburg heeft vast al eens van Hans van Dongen gehoord. Volgens stadsgenoten is-ie gewoon de beste van Tilburg. Hans valt in ieder geval op met zijn prachtige kiekjes. Of hij nu dieren, gebouwen of mensen vastlegt.

Brigitte Jansen

Brigitte is groot fan van de Tilburg Trappers. Dat is wel te zien op haar Instagramaccount. Ze studeert Photographic Design aan de Fotovakschool in Boxtel. In haar vrije tijd maakt ze ook foto’s van Tilburgse taferelen.

Martijn Hessels

Martijn trekt er in alle seizoenen op uit met zijn camera. Je kunt hem kennen van zijn kermisfoto’s, die hij maakt voor mensen die niet bij de Tilburgse Kermis kunnen zijn. Ook zijn foto’s van de Piushaven, dieren en prachtige gebouwen zijn de moeite waard.

Kevan Mok

De Tilburgse fotograaf Kevan Mok gaat lekker op pad om de plekken van de stad vast te leggen. Natuurlijk kon een bezoekje aan de LocHal niet ontbreken. Op het account van zijn mediabedrijf volgen we al zijn tripjes en foto’s van het alledaagse.

Sayaka Photography

View this post on Instagram

Spoorzone 3/3

A post shared by ⓢⓐⓚⓐⓨⓐ (@sakaya.photography) on

Sayaka heeft de gave om mens en dier prachtig op de foto te zetten. De lijnen in haar foto’s lijken helemaal te kloppen. Gaaf om te zien!

Lees ook:

Hasseltse Kapel

9 x Tilburgse fotografen die je wil volgen op Instagram

Wat zijn we dol op Instagram… En al helemaal als we foto’s van ons stadje voorbij zien komen. Natuur...
tilburgse zonsondergang

9 x prachtige foto’s van de Tilburgse zonsondergang

Dat Tilburg prachtig is, wisten we natuurlijk al. Maar zodra de zon ondergaat wordt onze stad nóg mo...

Bas Hegger maakt de gaafste foto’s van Tilburg: ‘Ik vind de Westpoint altijd mooi’

Bas Hegger (22) heeft het liefst altijd een camera op zak. In het dagelijkse leven is hij student Be...
Pagina 1 / 9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.