Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijktip: oudejaarsconference 2018 van Marc-Marie Huijbregts

Door Rowie van der Vliet 31 december 2018

Wat zijn we trots in Tilburg! Onze eigen Marc-Marie Huijbregts verzorgt namelijk de oudejaarsconference 2018. Dat alleen al vinden we geweldig, maar het wordt nog leuker. Zijn voorstelling wordt live uitgezonden vanuit… Theaters Tilburg!

Marc-Marie Huijbregts is heerlijk eigenwijs en pakt het anders aan dan we gewend zijn. Niet alleen het feit dat de oudejaarsconference live wordt uitgezonden is nieuw. De Tilburger trakteert ons niet op een jaaroverzicht over het nieuws. Hij houdt het niet alleen letterlijk dicht bij huis, ook figuurlijk. De voorstelling, die Onderweg naar Morgen heet, gaat namelijk vooral over de dingen die Marc-Marie meemaakte. Spoiler: hij vertelt over een fietsongeluk dat hij had. Reken maar dat er heerlijke anekdotes over Tilburg voorbijkomen.

Mooiste zaal van Nederland

We snappen wel dat Marc-Marie als locatie voor de schouwburg gekozen heeft. Volgens Theaters Tilburg is het zelfs zijn favoriete zaal. Ben jij aanwezig bij de voorstelling? De champagne staat koud! O ja, mocht je toevallig in de zaal zitten, denk dan ook eens na over jouw 2018. De Tilburgse cabaretier houdt van improviseren, dus het kan zomaar zijn dat hij jou aan je mouw trekt. Let op, de voorstelling begint ietsjes later dan we gewend zijn bij het theater. Om 22.00 uur zitten alle bezoekers in het rode pluche. Marc-Marie legt dan haarfijn uit hoe de live-uitzending zal verlopen.

Is het niet gelukt om kaarten te bemachtigen? Zap dan om 22.30 uur naar NPO1 waar de uitzending vanuit elke huiskamer of kroeg in Nederland te volgen is.

Lees ook:

lief dagboek

Terugkijktip: de hilarische voorstelling van Marc-Marie Huijbregts

Lekker bezig, Marc-Marie Huijbregts! Niet alleen schitterde hij afgelopen weekend in de tweede aflev...
marc-marie huijbregts

7 x daarom moet Marc-Marie toch écht die cabaretprijs krijgen

We proeven wat wrang bij Marc-Marie Huijbregts... De Tilburger snapt nog steeds niet dat hij nooit d...

Meer over Theaters Tilburg ontdekken?

Theaters Tilburg entertainment

Louis Bouwmeesterplein 1, Tilburg

Bekijk meer:entertainment

adv.