Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jammer! Dit hebben we moeten missen in mei

Door Rowie van der Vliet 7 juni 2020

Door het coronavirus zijn er heel wat evenementen niet door gegaan in Tilburg. De maand mei is normaal dé start van het evenementenseizoen. We zetten op een rij wat we hebben moeten missen in mei. Dit jaar konden deze evenementen niet doorgaan, maar we zijn alle organisatoren natuurlijk nog lang niet vergeten!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Bevrijdingsconcert

Posted by Tômô van Gerven on Saturday, 5 May 2018

In 2020 is het 75 jaar geleden dat Nederland bevrijd is. Dat had een groot feest moeten worden. In de altijd gezellige Piushaven was, zoals voorgaande jaren, ook een Bevrijdingsconcert gepland.

Preau Millage

Namens de commissie, IVV en Fabras willen we iedereen bedanken voor de geslaagde tweede editie van Preau Millage! 🍻🕺🏼🌈🤩💘 Tot volgend jaaaaar #wiezienwedanweer #mooistefeestje #trots

Posted by Preau Millage on Saturday, 11 May 2019

Prie watte? Dit is een bierfestival voor studenten. Het zou op 8 mei plaatsvinden in de binnentuin van de Spoorzone. Lekker muziekje erbij, biertje in je hand… Dit jaar zou het tijd zijn voor de derde editie.

Truck Tour Tilburg

Truck Tour Tilburg
Foto: Martijn Hessels

Wat was het in mei stil op straat! Ja, letterlijk want de Truck Tour Tilburg ging niet door. Nou, dat hebben we gemerkt. Op 10 mei zouden weer heel veel trucks mensen met een beperking laten meerijden in de vrachtwagen, wat altijd voor veel bekijks zorgt in de straten van Tilburg. En vooral ook veel geklap en blije gezichten.

Kleintje Hollands

Niet leuk! Helaas moesten we Kleintje Hollands in mei ook missen. Gelukkig had Connie van Kerkoerle van Kleintje Hollands een leuke verrassing voor de bezoekers en deelnemers. Alle artiesten die ooit optraden op de playback- en zangshow lieten een videoboodschap achter.

G-Sportweekend Amarant

2014

Posted by G-voetbalweekend on Saturday, 30 May 2020

Het G-sportweekend van Amarant bestaat al 26 jaar. Gehandicapten en anderen spelen al jarenlang een van de gezelligste voetbaltoernooien van heel de stad. Als we het hebben over evenementen die we in mei moeten missen dan kan dit niet ontbreken. Er is wel een nieuwe (voorlopige) datum: 4 tot 6 september.

Hap Stap Festival

Club Jolie Hap Stap
Club Jolie is een van de nieuwkomers. Foto: Hap Stap 2019

Hap Stap is een van de bekendste foodfestivals in Tilburg. Eigenaren van restaurants in de omgeving komen samen in de Interpolistuin met een speciaal samengesteld menu. Helaas ging de editie van 29 mei tot 1 juni niet door. De nieuwe datum is 21 tot en met 24 mei 2021.

MeiMarkt Tilburg

Foto: indebuurt Tilburg

’s Nachts de straten op en heel de avond spullen ruilen! Of een weddenschap met een kroeg afsluiten en de leukste platen fixen in ruil voor bier. Wat we ook altijd deden: kijken met onze vriendengroep wie er het meest bijzondere voorwerp spot. Van de nacht doorhalen langs alle kraampjes tot doorgaan om de beste koopjes te vinden: dat is de MeiMarkt. Het kan volgend jaar weer op 23 en 24 mei.

Lees ook:

Meimarkt 2018 lampenkappen

Toen in: zo beleef je de MeiMarkt toch nog een beetje in 2020

Het is heel belangrijk dat we in deze tijd allemaal veilig blijven en de drukte niet opzoeken. Daaro...
Peter Pan Tilburg

Huh? Deze Tilburgse evenementen gaan gewoon door in mei

Hoe gaaf?! Studenten van de opleiding Medewerker Evenementenorganisatie aan het ROC werkten keihard ...

Tilburg Zingt en meer! Deze evenementen gaan nu niet door in Tilburg

Alle evenementen en samenkomsten in Tilburg worden tot 1 juni verboden, óók die met minder dan honde...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.