Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat is jouw favoriete plek in Tilburg?

Door Rowie van der Vliet 19 november 2017

Ga je los in de Spoorzone? Geniet je iedere keer weer als je in de Piushaven bent? Iedereen heeft zo zijn lievelingsplek in Tilburg. Wij zijn op zoek naar mooie plaatjes van jullie favoriete plek!

Tilburger Jasmijn vindt Het Wandelbos het mooiste gebied van de stad, terwijl Tom in de zomer het liefst in het Kromhoutpark ligt. Arijan van Bavel, beter bekend als Adje, gooit het over een andere boeg. Als het aan hem ligt is de Spoorzone het mooiste gebied van Tilburg.

En nu jij!

Iedereen heeft zo zijn favoriete plek in Tilburg. Misschien is die plaats voor jou het bewijsmateriaal dat Tilburg wel mooi is of beleefde je hier een prachtige herinnering. Natúúrlijk heb je die plek al honderd keer op de foto gezet, toch? Zo ja, stuur de allermooiste foto dan naar [email protected]. Zo nee, pak je camera of telefoon, maak een foto en stuur die ons alsnog. Oh, en we vinden het ook heel leuk om te horen waarom het je favoriete Tilburgse spot is. Kun je niet kiezen? Dan kun je hier jouw favoriete plekken achterlaten.

De mooiste foto’s krijgen een plekje op onze site!

adv.