Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ilona startte een Facebookgroep voor Tilburgse vrijgezellen: ‘Al 460 leden’

Door Noah Godefroy 20 augustus 2020

Een Facebookgroep voor Tilburgse vrijgezellen: het idee kwam bij Ilona op toen het coronavirus het dagelijkse leven begon te beïnvloeden. Fysiek nieuwe mensen ontmoeten was even lastig, maar de oplossing was simpel: “Ik vertelde het aan een vriendin, we maakten een Facebookgroep aan en nodigden vrienden uit”, vertelt Ilona.

Toen begon het balletje te rollen. Nu, een paar maanden later, telt de groep al ruim 460 leden en een aantal succesverhalen in de liefde. “Mijn oom heeft zijn vriendin op een meeting van de groep ontmoet en ik heb mijn eigen vriend via de WhatsAppgroep ontmoet. Er wordt flink op los gedate”, zegt Ilona, die benadrukt dat de groep meer is dan alleen het zoeken naar ware liefde: “Er ontstaan ook vriendschappen en we spreken regelmatig af met een groep mensen.”

Tilburgse vrijgezellen

De groep focust zich op Tilburgse vrijgezellen, waar de behoefte aan een alternatieve ontmoetingsplek dus groot is. “Een enkeling komt van buiten Brabant, maar dat zijn juist weer de mensen die altijd naar de ontmoetingen komen. Verder zijn het vooral Tilburgers en wat mensen uit de omgeving.”

Ben jij vrijgezel?

In de groep stellen mensen zichzelf voor, vertellen ze over hun interesses en delen ze hun vragen over het vrijgezellenbestaan. Ben jij vrijgezel en benieuwd naar wat de groep precies voor jou in petto heeft? Neem dan gewoon even een kijkje! Ook leuk: voor onze rubriek Vrijgezel van de week zijn we nog op zoek naar Tilburgse vrijgezellen die hun verhaal willen doen.

adv.