Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoe gezellig?! Dit zijn jullie leukste tuinen en balkons in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 7 augustus 2020

Vakantie in eigen stad, lekker relaxen in de achtertuin of een borrel drinken op het balkon: het is iets wat veel Tilburgers deze zomer zullen doen. Maar hoe zien de leukste balkons en tuinen in Tilburg er eigenlijk uit? Jullie stuurden superleuke foto’s in, dus hierbij het resultaat!

Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

De opa van Anouschka

Wát een tuin. Foto: Anouschka De Jong Terloo

Anouschka deelt een foto van de tuin van haar opa. Wauw, daar kunnen we nog veel van leren als gaat om bloemen onderhouden. Wat een kleurenspektakel. Van zonnebloemen tot lavendel.

Vakantiegevoel in de tuin

Tuin van Erik. Foto: Erik Ligtvoet

Erik heeft naar eigen zeggen nog wel wat werk te verrichten aan de tuin. “Maar nu al heel tevreden mee.” Snappen we! Op zo’n tuin mag je trots zijn. We krijgen hier een vakantiegevoel van.

Beeldentuin in de stad

Marijke in haar eigen beeldentuin. Foto: Marijke van Loon

Marijke hoeft niet naar het museum om te genieten van beelden. Ze heeft een prachtig plekje gemaakt van haar stadstuin. Heerlijk om hier het krantje te lezen. Niks meer aan doen, Marijke.

Vijvertje

Een van de mooiste tuinen van Tilburg. Foto: Anja Heefer

Wat een heerlijke groene plek! Anja heeft een mooie vijver in de tuin met waterlelies. De rode rozen vinden we ook helemaal prachtig.

Saloon in de achtertuin

Mooiste tuinen en balkons. Foto: Ingrid Schellekens

We missen alleen nog een zadel of cowboyhoed, maar verder is de widwestern tuin van Ingrid helemaal af. Wie heeft er nou een saloon in de achtertuin? Nou, Ingrid dus. Gaaf!

Stadstuin

De tuin van Rikki is zonder twijfel een van de mooiste tuinen in Tilburg. Foto: Rikki Secci

De stadstuin van Rikki verwacht je écht niet. Ze woont al 48 jaar (echt waar) in haar huis in Sint Anna en heeft een prachtige tuin op steenworp afstand van de Korvelseweg. Pssst, deze week laten we nog meer foto’s zien van de tuin van Rikki in een aflevering van Binnenkijken Bij.

Zelfgemaakte balkontafel

Een van de mooiste tuinen van Tilburg. Foto: Jiske Verhaar

Onder het mom van ‘je moet toch iets in deze tijd’: Jiske bouwde een eigen balkontafel. “Deze zomer zijn daar al een hoop wijntjes genuttigd.” Dat kunnen we ons voorstellen. Het ziet er echt uit als een heerlijk plekje en verdient zeker een plaats in deze lijst met mooiste tuinen en balkons in Tilburg.

Groen gras

De tuin van de familie Peeters. Foto: Hans Peeters

Hans en Pearl hoeven nooit te zeggen dat het gras groener is aan de overkant. We gokken dat het in hun eigen achtertuin namelijk toch net een tikkeltje groener is. Wat een heerlijke tuin!

Mooiste tuin van Tilburg in spe

De mooiste tuin in Tilburg in spe. Foto: Yvo

Goed, Yvo en Esther zien ook wel dat dit nóg niet de mooiste tuin van Tilburg is. Maar dat kan het volgens het stel wel worden. “Vorig jaar hebben we dit huis gekocht met prachtige tuin (in potentie dan). De tuin heeft wel nog wat werk nodig, dus als er mensen zijn die van tuinieren houden en niet te duur zijn mogen ze zich melden”, zegt Yvo. Met zo’n prachtig huis snappen we de potentie, dus vooruit: we nemen hem gewoon mee.

Voetjes van de vloer

Een van de mooiste tuinen van Tilburg. Foto: René – Carla Heurter

Voetjes van de vloer en chillen maar. Heerlijk zo’n tuin! We zien prachtige bloemen, mooi groen en een overkapping, maar vooral een plek waar je echt tot rust kunt komen.

Lees ook:

Gerrit tuin

Binnenkijken bij Gerrit: ‘De tuin is mijn grote trots’

Gerrit IJsenbrant (69) woont al bijna 45 jaar in hetzelfde huis in de Lange Nieuwstraat. Denk maar n...

Binnenkijken bij Hedewich: ‘Ik heb er nooit over nagedacht in een andere buurt te wonen’

Hedewich van Stralendorff (56) woont al tien jaar in een woning in de Professor Dondersstraat. Geksc...
Pagina 1/10
⟵ swipe swipe ⟶

adv.