Gespot: de meest verborgen én gezelligste binnentuin van Tilburg

Aangeboden door Bodegón La Cabaña 13 juni 2019

Heb je wat te vieren en doe je dat het liefst buitenshuis? Snappen we volledig. Bespaart je een hoop troep en je feestje wordt ook nog eens verzorgd (check!). Hoe tof is het als je jouw genodigden kunt verrassen met een té gekke locatie. Komt dit even goed uit: bij Bodegón La Cabaña hebben ze een prachtige binnentuin die geschikt is voor een gezellige borrel of heerlijk diner. 

Maar Bodegón La Cabaña is toch tapas? Si, eso es correcto! Maar: bij de zaak aan de Academielaan vind je zoveel meer dan Spaanse tapas. Dat ontdekten wij ook toen we binnenstapten. We werden aangenaam verrast en zagen dat achter het restaurantgedeelte heel veel meer te beleven is.

El Baile

Zo zagen we ‘El Baile’. Dat is een gigantische feestzaal waar zo’n 150 mensen de tango kunnen dansen. De zaal wordt geregeld gebruikt voor bruiloften en (bedrijfs)feesten. Maar dat is niet alles. Eigenaren Frodo en Maartje namen ons enthousiast mee naar de binnentuin die hoort bij deze ruimte. In deze grote, gezellige en sfeervolle binnentuin zit je heerlijk verborgen. Tip: gauw eens binnenlopen om met eigen ogen te zien!

El Corazón

Overigens is er nóg een verborgen plekje bij Bodegón La Cabaña: El Corazón. In deze sfeervolle ruimte is een barretje, tafels met barkrukken en genoeg ruimte om lekker te dansen met zo’n veertig mensen. Perfect voor een (bedrijfs)borrel, klein feestje, workshop of receptie dus. Ook kun je hier ideaal dineren met een grote groep.

Lekker op Spaans avontuur

Een ding weten we zeker: bij Bodegón La Cabaña ga je lekker op Spaans avontuur! Ga je voor de volledig verzorgde middag of avond? Dan krijg je traditionele Spaanse buffetten en hapjes op tafel. Liever alleen wat cervezas en vino’sEs possible! 

Meer info over feesten, groepen en borrels vind je hier

Lees ook:

Bodegón La Cabaña

We stapten binnen bij restaurant La Cabaña en werden aangenaam verrast…

En wij maar denken dat we bij Bodegón La Cabaña alleen terecht konden voor Spaanse tapas. Niet dus! ...
Bodegón La Cabaña

Muy bien! Dit is waarom eten bij restaurant La Cabaña zo bijzonder is

We werden een tijdje terug aangenaam verrast toen we restaurant Bodegón La Cabaña aan de Academielaa...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Bodegón La Cabaña. Meer over Bodegón La Cabaña ontdekken?

Bodegón La Cabaña

spaanse restaurants

Vandaag gesloten

Academielaan 73, Tilburg

Bekijk meer:spaanse restaurants

adv.