Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Elize maakt schitterende Tilburg-foto’s

Door Rowie van der Vliet 13 augustus 2017

Elize IJzenbrandt heeft eigenlijk altijd een camera op zak. Als ze niet met haar spiegelreflex loopt te zeulen dan pakt ze haar mobiel er wel bij om toch even snel een kiekje te schieten. We delen de mooiste plaatjes die je anders laten kijken naar Tilburg.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Kom van dat dak af

Tilburg be like #dog #tilburg #garage

A post shared by Elize (@ijzje1) on

Meestal zit er een kat op het dak, maar tijdens een rondje door haar woonplaats kwam Elize toch echt deze hond tegen. (W)oef, we hopen maar dat hij weer veilig geland is. 

Ballon via balkon

Er is altijd wel iets te zien in Tilburg. Wie even gaat zitten op het balkon, kan zomaar eens een ballon in de lucht zien vliegen. Elize overkwam het en uiteraard was ze er op tijd bij om het vast te leggen.

Woesj, woesj

Pijlsnel dat ze gaan, die auto’s op de Heuvelring. We weten wat we gaan doen wanneer we ons vervelen tijdens het wachten op de bus: net als Elize de auto’s met onze telefooncamera vastleggen.

Straatfotografie

Tilburg be like #street #tilburg #holland #city

A post shared by Elize (@ijzje1) on

Grappig hoe een fotograaf je anders naar een alledaags beeld kan laten kijken. Nu pas vallen de rode tinten van de vooraanstaande huizen echt op. 

Flattastisch uitzicht

Wonen in een flat is zo slecht nog niet. Vooral met zulk flattastisch – pardon – fantastisch uitzicht. Daar valt echt niet aan te wennen.

Bloesemboom

Lente #Tilburg #omroepbrabant #bloesem #blossom #tree #nature #natuur #pink #roze #mooi

A post shared by Elize (@ijzje1) on

Deze foto is alweer meer dan een paar maanden oud, maar we vonden dat hij echt niet mocht ontbreken in het rijtje. Wat is het Elize goed gelukt om de bloesemboom op de kruising van de Mahoniestraat en de Professor Grimbrèrelaan vast te leggen.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.