Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit zijn beste fietsenmakers in Tilburg volgens jullie!

Door Lot Boone 18 november 2019

Je herkent het vast wel. Je stapt in ’s ochtends op de fiets om naar werk te gaan, maar dan is je band ineens lek. Steek je dan zelf je handen uit de mouwen of ga je toch liever naar de fietsenmaker? We hebben in Tilburg genoeg zaken waar ze je helpen! Dit zijn de beste fietsenmakers volgens jullie.

Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

Smits Tweewielers

Smits Tweewielers eindigt op een gedeelde achtste plek. Nicole komt graag met haar stalen ros bij deze fietsenmaker. “Ze zijn vriendelijk, denken met je mee en leveren uitstekend werk voor een betaalbare prijs!”

Spijkers Fietsen

Bij Spijkers Fietsen geven ze persoonlijk advies en hebben antwoord op al je vragen. Kim: “Spijkers is de beste natuurlijk! Ik kom daar al van kinds af aan. Van thuis uit gaat iedereen daar nieuwe fietsen kopen. Met mijn eigen gezin blijven wij hier komen voor nieuwe fietsen, maar ook als er iets aan de fiets kapot is. Klantvriendelijkheid staat bovenaan en ze geven heel goed advies.” De fietsenmaker eindigt op een gedeelde achtste plek.


Meer over Spijkers Fietsen ontdekken?

Spijkers Fietsen fietsenwinkels

Geopend09:00 - 18:00

Ringbaan Noord 136, Tilburg

Bekijk meer:fietsenwinkels

Mark Bikes Corner

Mark Bikes Corner (MBC)

Mark Bikes Corner staat op de zevende plaats. Ze hebben hier veel tevreden klanten, waaronder Sylvano en Birgit. Sylvano: “Mark Bikes Corner is uiteraard de beste uit Tilburg en omstreken.” Birgit: “Ze hebben hier snelle en goede service!”


Meer over Mark Bikes Corner ontdekken?

Mark Bikes Corner fietsenmakers

Geopend09:00 - 13:00

Offenbachstraat 116, Tilburg

Bekijk meer:fietsenmakers

Fietswereld Erwin Mols

Fietswereld Erwin Mols

Bij Fietswereld Erwin Mols koop je niet alleen de nieuwste fietsen, maar is er ook een groot aanbod van tweedehandsfietsen. Carla: “Fietswereld Erwin Mols heeft een geweldige service en ik kom er al jaren.” De fietsenmaker eindigt op de zesde plek.


Meer over Fietswereld Erwin Mols ontdekken?

Fietswereld Erwin Mols fietsenmakers

Geopend09:00 - 18:00

Bosscheweg 271, Tilburg

Bekijk meer:fietsenmakers

Fietsspecialist Guill van de Ven

fietsspecialist guill van de ven
Dumont en de nieuwe Kalkhoff fietsen. Foto: indebuurt

Guill van de Ven zit in hartje Tilburg. Je vindt in de winkel niet alleen nieuwe fietsen of accessoires, maar zelfs regenpakken! Ideaal met dit weer. Peter: “Met stip op nummer één Guill van de Ven natuurlijk. Ze hebben hier erg veel kennis, een grote collectie in materialen, zeer goede service, een leenfiets als een reparatie wat langer duurt en ze zijn allemaal supervriendelijk.” De fietsenmaker staat op de vijfde plaats.


Meer over Fietsspecialist Guill van de Ven ontdekken?

Fietsspecialist Guill van de Ven fietsenwinkels

Geopend08:30 - 18:00

Nieuwlandstraat 47, Tilburg

Bekijk meer:fietsenwinkels

Giant Store van Bebber

View this post on Instagram

De nummer 9 van de 250 stuks van de Giant Propel SL Vincent van Gogh, werd op vrijdag door een delegatie uit Indonesië opgehaald die special voor deze fiets waren ingevlogen. De delegatie mensen werden op professionele wijze ontvangen en te woord gestaan door ons team van specialisten. Na het opmeten en afstellen werd de fiets op maat gemaakt door onze specialisten. Je laat ook niet iedereen aan zo'n speciaal item sleutelen. Nadat de klant een proefrit had gemaakt op zijn pronkstuk liet deze ons weten dat hij zeer te spreken was over de fiets, maar ook zeker over het ontvangst en het vakkundig werk van ons Team van Giant store van Bebber. Wij wensen hem veel fiets plezier en een veilige thuisvlucht naar Indonesië. @giant_store_van_bebber @giantbicycles @giant_benelux @livcycling @liv_benelux @cccteam @ccclivteam @tswvdemeet @gemeentetilburg @shimanobenelux @vincentvangogh_bike #giant_store_van_bebber #racefiets #vincentvangogh #giantpropel #giantpropeladvanced

A post shared by giant_store_van_bebber (@giant_store_van_bebber) on

Het team van Giant Store van Bebber staat altijd voor je klaar. Al is het om een vraag te beantwoorden of voor een kennismakingsgesprek. Chantal: “Bij Giant Store van Bebber zijn ze klantvriendelijk, eerlijk, sociaal en hebben ze altijd superlekkere koffie. Ze luisteren en denken mee, maar zijn vooral eerlijk. Het zijn allemaal toppers.” Meerdere Tilburgers zijn het hier mee eens en daarom eindigt Giant Store van Bebber op de vierde plek.


Meer over Giant Store van Bebber ontdekken?

Giant Store van Bebber fietsenwinkels

Geopend09:00 - 18:00

Jacques Oppenheimstraat 17, Tilburg

Bekijk meer:fietsenwinkels

Elvano Rijwielen

A Google User

Tilburg is een echte studentenstad. Bij Elvano Rijwielen koop je dan ook een ‘studentenfiets’ met net een krasje meer, maar euro’s goedkoper en toch met dezelfde betrouwbaarheid en kwaliteit. Volgens Jef hoort ook Elvano in het lijstje thuis en eindigt op de derde plek. Jef: “Ze hebben hier eerlijke prijzen, prima service en een zeer vriendelijke bediening!”


Meer over Elvano Rijwielen ontdekken?

Elvano Rijwielen fietsenmakers

Geopend10:00 - 18:00

Veldhovenring 58, Tilburg

Bekijk meer:fietsenmakers

Bike Repair Centre

Bike Repair Centre
Bike Repair Centre. Foto: Google Streetview

Ook bij Bike Repair Centre ben je op het goede adres als je fiets een opknapbeurt kan gebruiken. Senna: “Hier krijg je de beste service en vind je de gezelligste fietsenmakers!” Bas: “Bike Repair Centre is de beste snelste en goedkoopste van Tilburg.” De fietsenmaker eindigt op de tweede plaats!


Meer over Bike Repair Centre ontdekken?

Bike Repair Centre fietsenmakers

Geopend09:00 - 18:00

Jan Grewenstraat 16, Tilburg

Bekijk meer:fietsenmakers

Rijwielhandel van Huigevoort

Van Huijgevoort Twee-Wielers
Rijwielhandel Van Huigevoort. Foto: Google Streetview

Feest bij Rijwielhandel van Huigevoort, want deze fietsenmaker eindigt op de eerste plek! De meeste Tilburgers laten toch het liefst hun stalen ros hier repareren! Gerry: “Ze geven goede services en het personeel is zeer vriendelijk!” Jan: “Marcel van Huigevoort in de Groenstraat is de beste. Er is echt geen betere fietsenmaker en dat weet ik honderd procent zeker!”


Meer over Rijwielhandel van Huigevoort ontdekken?

Rijwielhandel van Huigevoort fietsenmakers

Vandaag gesloten

Groenstraat 248-250, Tilburg

Bekijk meer:fietsenmakers

Lees ook:

Van Oursouw vis tilburg

11 x hier in Tilburg eet je de allerlekkerste vis volgens jullie

Zin in een lekkere vis uit Tilburg? We hebben genoeg visboeren waar je heerlijke gefrituurde kibbeli...

Hier in Tilburg kun je volgens jullie het beste je telefoon laten repareren

Een ding in het leven is zeker: of je er nou ontzettend voorzichtig mee omgaat of dat je hem gebruik...

11 x de allerbeste friettenten in Tilburg volgens jullie

Even niet bezig zijn met gezond eten en calorieën, maar zin in een lekkere, vette snack? In Tilburg ...
Pagina 1/9
⟵ swipe swipe ⟶

adv.