Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Genieten: tilburg.drinkt maakt foto’s van achtergelaten drankjes

Door Rowie van der Vliet 1 oktober 2017

Zo hé, wat was het weer gezellig tijdens het uitgaan. Besloot je jouw lege fles drank of halfvolle biertje buiten te droppen? Wie weet zie je hem binnenkort terug op het Instagramaccount tilburg.drinkt. Zij leggen namelijk alle achtergelaten drankjes vast op de gevoelige plaat. Dit overzicht is echt genieten!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Nee = nee

De bewoners van dit huis zeggen dikke nee tegen ongeadresseerd reclamedrukwerk en huis-aan-huisbladen. Zelfs een aangetekende brief krijgen ze liever niet in de brievenbus. We kunnen ons niet voorstellen dat ze wel blij zijn geweest met deze vorm van ‘post’. Maar wij zijn wel blij met de foto.

Vodka

Het leek zo’n goed idee om een hele fles vodka met zijn allen weg te zuipen. Maar deze Tilburgers moeten toch iets te diep in het glaasje (of de fles) hebben gekeken. Vodka mag dan eruitzien als water, het drinkt best anders. Zonde!

Plas op de plaats

Tja, je moet zo’n drankje ergens kwijt tijdens het plassen. Eigenlijk is het dak van een openbaar toilet dan best een goede oplossing. We kunnen ons zomaar voorstellen dat iemand met zijn dronken kop even vergeten was om hem er ook weer af te halen.

Spoorzone

Wie tilburg.drinkt volgt op Instagram ziet regelmatig foto’s uit de Spoorzone voorbij komen. Deze week was het weer raak met een fles vodka. Zozo, dat op een doordeweekse dag? 😉

Peukje roken

Voor sommigen hoort het rookmoment buiten gewoon bij het stappen. Peuk en pils in de hand en even lekker bijpraten met de andere rokers. Degene die deze fles Jupiler liet staan voor het raam bij Stadscafé Meesters kon vast geen prullenbak vinden.

Where’s my drink?

Where’s Waldo is een makkie vergeleken met deze foto. Je moet even goed kijken, maar iemand dropte echt een blikje energiedrink bij deze fontein. Hoe snel kan jij het vinden?

Bierglas

Andere achtergelaten bierglazen of flesjes zijn juist weer heel makkelijk te vinden. Dit Brandbierglas op het Stadhuisplein is geen uitzondering.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.