Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 foto’s die laten zien waarom de Oude Warande zo leuk is

Door Rowie van der Vliet 24 september 2017

Bootcampen, een rustige boswandeling maken, kunst kijken of de hond uitlaten: het kan allemaal in de Oude Warande. Om je te laten genieten op afstand maakten we een lijstje met foto’s die laten zien waarom de Oude Warande zo leuk is.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Adembenemend

Elke keer als we aankomen op dit mooie stuk, zijn we toch weer even onder de indruk. Wauw, wat is dit adembenemend.

Nog snel even gaan

Kunst kijken in het bos ??

A post shared by Anouck Plume (@anouckplume) on

Yes, hoe cool is dit? De hele maand september is er een openluchtexpositie in de Oude Warande. Deze maand lopen we tijdens onze boswandelingen tegen nog meer bijzondere dingen aan dan normaal. Wat dacht je van deze veelhoekige kas? Je hebt nog tot eind september om het zelf te zien.

Wandeling met de boys

#oudewarande #wandeling met de #boys #tilburg #visitbrabant #mooinnederland #dutch_connextion

A post shared by Joris Buijs (@kloris) on

Eens zin in iets anders voor de kroegentocht begint? Een wandeling met de boys in de Oude Warande is erg gezellig. Je kunt bijpraten met je maten zonder dat het halve terras meeluistert en komt mooie dingen tegen zoals deze paddenstoelen.

Natuur om je heen

Zo verwonderd als Ekata om haar heen kijkt, zo tref je meer Tilburgers aan in de Oude Warande. Logisch, want wij zitten al net zo te gapen naar deze foto.

Lief

Leef je altijd helemaal op wanneer jouw pad met die van een hond kruist? De Oude Warande is een populaire plek voor hondenbaasjes. Ons is het nog nooit gelukt een wandeling te maken zonder een hond tegen te komen, maar dat vinden we helemaal niet erg.

Niks anders nodig

#oudewarande #boswandeling #tilburg

A post shared by Diana Byazarti (@dianabyazarti) on

Begrijp ons niet verkeerd, we zijn blij dat je in de Oude Warande kunt bootcampen, drinkje drinken bij Grotto en exposities in de natuur kunt bewonderen. Maar eigenlijk hebben we niet meer nodig dan een foto als deze om verliefd te blijven op het gebied.


Meer over Grotto ontdekken?

Grotto restaurants en horeca

Geopend10:00 - 17:00

Oude Warande 3, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Herfst

Paddenstoelen, gekleurde bladeren en nootjes op de grond: hoera, het is weer herfst. Het weer is niet altijd om te juichen, maar als we foto’s als deze zien vinden we het eigenlijk wel prima dat het herfst is.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.