Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

7 x waarom je wilt trouwen in het romantische Tilburg

Door Carin van der Meij 5 maart 2020

Ja ik wil, trouwen in Tilburg. Zeg nou zelf: dat is toch een droom die uitkomt? Niet overtuigd? Hier zeven redenen waarom elk bruidspaar elkaar het ja-woord wil geven in onze stad. 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Wij hebben de mooiste trouwlocaties

Helaas, onze bruidjes en/of bruidegommen kunnen niet net als Kate Middleton en Meghan Markle het altaar van Westminster Abbey bestormen. Maar de trouwlocaties in Tilburg doen er zeker niet voor onder. Naast Paleis-Raadhuis zijn ook Auberge du Bonheur of Philharmonie schitterende trouwlocaties. Dat wordt nog een moeilijke keuze…

Genoeg plekjes voor een toffe fotoshoot

Trouwen in Tilburg? Dat wordt voor de fotograaf een makkie, want het is niet moeilijk om schitterende Tilburgse plaatjes te schieten. de Piushaven, de LocHal of in het park: onze stad is het perfecte decor voor een weddingshoot.

Ideale hotspots voor het diner

Liefde gaat door de maag en wij kunnen wel zeggen: Tilburg heeft veel liefde te geven! In onze stad zijn genoeg hotspots waar je met je bruiloftsgasten kunt neerstrijken voor een hapje en een drankje. Lekker lang tafelen bij L’Orangerie of dineren met een schitterend uitzicht bij RAK: de keuze is reuze.

Zeg ‘ja’ tegen Tilburg

Jouw toekomstige man of vrouw is de liefde van je leven, maar Tilburg staat natuurlijk op nummer twee. Op de mooiste dag van je leven kan je je eigen stadje toch niet verloochenen? Een echte Tilburger trouwt daarom het allerliefst in Tilburg.

De stad ontdekken met je bruiloftsgasten

Een unieke trouwdag beleef je in Tilburg. Er valt zoveel leuks te ontdekken op jullie dag, daarom is trouwen in onze stad ook zo leuk! Zo kun je met al je bruidsgasten met een bootje door de Piushaven varen. Daar kan je toch geen ‘nee’ tegen zeggen?

Praktische reden: geen stress over reizen

Ben je een Tilburger? Dan is alleen al het feit dat je bijna geen reistijd hebt genoeg reden om te willen trouwen in Tilburg. Geen stress over file of verkeerde routebeschrijving, maar op je gemak naar het stadshuis en genieten van jullie trouwdag. Ook handig: niemand hoeft te bobben.

Back-ups

via GIPHY

Stel je trouwt en settelt in Tillie, maar het gaat toch mis. Geen probleem: er zijn namelijk meer dan genoeg leuke vrijgezellen in Tilburg die hier vast óók in het huwelijksbootje willen stappen ;).

Lees ook:

Trouwen Tilburg

Toen in Tilburg: zo zag trouwen in Tilburg eruit vóór de oorlog

Valentijnsdag zit er net op, maar wij zitten nog steeds met die romantische gevoelens. Daar staat te...
trouwen

Wist je dit? Gratis trouwen in Tilburg duurt 900 seconden

De ‘mooiste dag van je leven’ kent vele soorten en maten: sommigen trouwen groot, groter, grootst en...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.