Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit moet je weten over het ophalen en inleveren van je kerstboom in Tilburg

Door Thijs Dingemans 28 december 2017

De vraag is niet hoe je je kerstboom het huis in hebt gekregen, maar hoe je hem er weer uit krijgt. Goed nieuws: we weten precies wanneer de gemeente je kerstboom gaat ophalen. Ook hebben we uitgezocht waar en wanneer je hem kunt inleveren. Handig! 

Kerstboom ophalen

De Gemeente Tilburg is zo aardig om in januari (2018, dus) kerstbomen op te halen. Je hoeft hem alleen maar aan de straat te zetten. Het is wel handig om dat op een van de speciale inzameldagen te doen. In de week van maandag 8 t/m vrijdag 12 januari neemt de vuilniswagen je boom mee. Je moet hem zonder emmer of versiering naast de container op straat zetten. Let op: de kerstboom moet vóór 8.00 uur buiten staan.

Inzamelpunten in Tilburg

Lukt het jou niet om je kerstboom op een van de inzameldagen aan de straat te zetten? Of wil je ‘m zo snel mogelijk uit huis hebben? Dan kun je je boom ook zelf wegbrengen naar de milieustraat. Check hier de openingstijden.

Geen vuilniswagen op nieuwjaarsdag

En o ja, op maandag 1 januari haalt de gemeente geen afval op. De vuilnismannen zijn dan net als bijna iedereen lekker vrij. Hier lees je wanneer de inhaaldag is.

Meer over

Gemeente

adv.