Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ja, ik wil! 7 x trouwlocaties in Tilburg

Door Thijs Dingemans 7 september 2017

Voor veel mensen is het de mooiste dag van hun leven: je huwelijksdag. Trouwen doe je hopelijk maar één keer (het kost namelijk flink wat poen), dus is het belangrijk dat alles piekfijn in orde is. Misschien wel het belangrijkste daarom: de trouwlocatie. Wij hebben 7 locaties op een rij gezet die kunnen bijdragen aan jouw bijzondere dag!

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Ursulinenkapel

ursulinenkapel
Foto: Facebook Ursulinenkapel

De Ursulinenkapel is een verborgen parel in het centrum van Tilburg. De kapel uit 1903 heeft opvallend gave gewelven, glas-in-loodramen en granieten pilaren en is ook nog eens een monument. Er is ruimte voor maximaal 135 personen.


Meer over UrsulinenKapel ontdekken?

UrsulinenKapel entertainment

Op aanvraag

Elzenhof 139, Tilburg

Bekijk meer:entertainment

La Cabaña

la cabana
Foto: www.lacabana.nl

Wellicht dat je weleens een hapje eet bij La Cabaña. Of misschien proef je wel tijdens Tilburg Culinair bij het restaurant. Bij La Cabaña kun je ook zeker terecht voor de mooiste dag van je leven. Het heeft twee verschillende ruimtes voor feesten en borrels. In de serre kunnen zo’n 40 personen, in de feestzaal passen maximaal 120 mensen. Overigens is er nog veel meer mogelijk om jouw perfecte huwelijksdag te regelen.


Meer over Bodegón La Cabaña ontdekken?

Bodegón La Cabaña spaanse restaurants

Gesloten17:00 - 22:30

Academielaan 73, Tilburg

Bekijk meer:spaanse restaurants

Kloosterkapel

kloosterkapel
Foto: www.kloosterkapel.nl

Toch liever trouwen in een kapel? Dan is ook de Kloosterkapel een optie. Helemaal omdat de aanlooproute door de prachtige tuin loopt, waar je ook nog eens trouwreportages kunt maken. Ook cool: de kapelklok kunnen ze luiden bij aankomst en vertrek. De ruimte in de kapel is hoog en open en er is plek voor maximaal 100 mensen.


Meer over Kloosterkapel ontdekken?

Kloosterkapel entertainment

Op aanvraag

Frater Matheushof 40, Tilburg

Bekijk meer:entertainment

Riddershof

riddershof
Foto: Facebook Riddershof Feesterij

Heel iets anders is Riddershof. Dit is een perfecte plek voor grote bedrijfsfeesten en zeker ook huwelijken. Helemaal omdat je er een super aanbieding hebt: huwelijksdiner én avondfeest voor 38,50 euro p.p. Valt mee toch? Riddershof gaat uit van zo’n 50 tot 90 personen op je feest.


Meer over ’t Riddershof ontdekken?

’t Riddershof entertainment

Op aanvraag

Leharstraat 110, Tilburg

Bekijk meer:entertainment

Dudok

dudok
www.dudok.nl

Ook gaaf in het centrum is Dudok. Het monumentale pand met twee verdiepingen van elk 200 vierkanter meter heeft een frisse inrichting. De begane grond ziet eruit als een jaren 20 schoollokaal en is geschikt voor een culinair diner. De bovenverdieping heeft een eikenhouten vloer, vast podium en glas-in-loodramen. Wil je veel gasten? Dan is Dudok zeker een aanrader. Er kunnen in totaal 700 (!) mensen binnen.


Meer over Het Patronaat ontdekken?

Het Patronaat restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 19:00

Veemarktstraat 33, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Philharmonie

philharmonie
Foto: Facebook Philharmonie

Willem II-fan? Dan is trouwen schuin tegenover het stadion heel vet. Bij Philharmonie kan dat namelijk. De villa met ruim terras en prachtige tuin is geschikt voor een bruiloft en heeft plek voor maximaal 520 gasten.


Meer over Philharmonie ontdekken?

Philharmonie entertainment

Op aanvraag

Oude Goirleseweg 167, Tilburg

Bekijk meer:entertainment

De Commanderie

de commanderie
Foto: www.decommanderie.nl

Wat is er nou gaver dan buiten trouwen? Bij de Commanderie kan dat. Je kunt er trouwen op het terras en daarna dineren in de sfeervolle Oranjerie. Uiteindelijk gaat het feest nog door in de Commandeur. Er is plek voor maximaal 300 personen en let op: trouwen kan zelfs op zondag!


Meer over De Commanderie ontdekken?

De Commanderie entertainment

Gesloten10:00 - 02:00

Rielseweg 861, Tilburg

Bekijk meer:entertainment
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.