Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Geen kleedjesmarkten: dit kan wel in Tilburg op Koningsdag!

Door Rowie van der Vliet 26 april 2020

Normaal gesproken kun je met het verkopen van oude spullen op Koningsdag een leuk zakcentje ophalen. Vooral nu iedereen tijd heeft gehad om de zolders uit te mesten en kasten op te ruimen, is het extra jammer dat de vrijmarkten dit jaar niet doorgaan. Op een kleedje in je voortuin spullen verkopen mag ook niet. Wij hebben online alternatieven op een rijtje gezet voor je!

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Geen kleedjes in de tuin

Ook al houd je anderhalve meter afstand of mogen mensen de spullen gratis meenemen en sta je er zelf niet bij, dan nog is het niet handig om spullen te verkopen of weggeven vanuit je tuin of voor je deur. Rommelmarkten of kleedjesverkoop, ook op kleine schaal, zijn niet toegestaan.

Andere opties

Wat je dan wél met je net uitgezochte, overgebleven spullen kunt doen? Je kunt ze bijvoorbeeld aanbieden op de online vrijmarkt op Koningsdag. Grote verkoopsites zoals Marktplaats en Nextdoor organiseren maandag ook kleedjesmarkten. Op Marktplaats kun je in één advertentie al je spulletjes te koop aanbieden. Heb je iets verkocht? Dan maak je een nieuwe foto van je kleedje en pas je de advertentie weer aan. Nextdoor biedt een digitaal kleedje aan voor elke gemeente. Check dus snel wat Tilburgers te koop aanbieden! Of verkoop zelf je spulletjes in de Tilburgse groep

Voor een goed doel

Op RTL4 wordt maandagavond live verslag gedaan van de eerste KiKa Vrijmarkt. Er komt een selectie aan de meest bijzondere spullen en optredens op televisie voorbij. Beau van Erven Dorens en Chantal Janzen presenteren de speciale uitzending vanaf 20.30 uur. Met de verkoop van spullen en met speciale acties op kikavrijmarkt.nl wordt onderzoek naar kinderkanker mogelijk gemaakt.

Facebookgroepen

Op Facebook vind je meerdere Tilburgse groepen waarin mensen spullen verkopen of soms gratis weggeven. Andere, grotere spullen over die je niet kunt weggeven of verkopen? Laat het gratis ophalen door de gemeente!

Houd je natuurlijk wel aan de voorschriften van het RIVM, mocht je iets volgens bovenstaande opties gaan verkopen. En anders zit er maar één ding op: je spullen nog een tweede kans geven en nog een tijdje zelf houden. Misschien word je er toch weer blij van!

Lees ook:

Openingstijden supermarkten Koningsdag 2020

Koningsdag 2020: dit zijn de openingstijden van de supermarkten

Wil je een oranje tompouce bij en van de supermarkten halen voor Koningsdag 2020? Of heb je nog wat ...

Binnen of buiten? Dit is de weersverwachting voor Koningsdag

Als we eerlijk zijn: soms is het afzien thuis. Kijk naar buiten: het zonnetje schijnt, de vogeltjes ...
openingstijden supermarkten tilburg koningsdag 2019

Koningsdag 2020 wordt woningsdag: dit is er te doen in Tilburg

Koningsdag in Tilburg vieren we dit jaar helaas niet zoals we gewend zijn. Alle vrijmarkten, braderi...
Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.