Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Even opletten: deze bewoners kunnen hun flat niet uit tijdens de Tilburg Ten Miles

Door Thijs Dingemans 31 augustus 2017

Hardloopschoenen al aan? Wij bijná, want morgen begint de Tilburg Ten Miles al. Nou ja, nog niet helemaal, maar wel met de Spoorzone City Run. Zondag is d-day, dan rennen internationale en nationale toppers door onze stad. Woon je langs het parcours? Dan heb je misschien pech. Sommige bewoners kunnen hun flat namelijk heel lastig uit. Het gaat om de volgende flats:

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

Noordzijde Burgemeester Brokxlaan, tegenover de AH XL

burgemeester Brokxlaan
De flats tegenover de AH XL zijn lastig te bereiken. Foto: Google Streetview

De mensen die boven en achter de winkels tegenover de Appie wonen, kunnen tijdens meerdere startmomenten hun flat moeilijk uit. Het gaat om de volgende tijden: 11.10 uur, 12.20 uur en vooral 13.45/13.55 uur. De Burgemeester Brokxlaan zelf is tussen 06.00 en 20.00 uur dicht. 

Huijsmansstraat en Van Maarseveenstraat

wandelboslaan
Foto: Google Streetview

Voor de mensen die in de flats langs de Wandelboslaan wonen, is het tussen 11.15 uur en 14.15 uur lastig om naar buiten te gaan. Dat omdat het parcours dwars door de straat loopt en er veel mensen langs de kant staan. 

Deel de Reit

academielaan
Foto: Google Streetview

De mensen die in de flats tussen de Prof. Gimbrèrelaan, Bredaseweg, Academielaan en Hogeschoollaan wonen, kunnen tussen 13.50 en 15.00 uur hun flat moeilijk uit. 

De Werf (Sacrament)

de werf
De Werf is ook slecht bereikbaar. Foto: Google Streetview

Bij de Werf is de Hendrik Zwaardecroonstraat tijdens de 10 miles tussen 14.15 en 16.15 uur geblokkeerd door de lopers in twee richtingen. Houd daar dus rekening mee.

En dan nog dit: alle straten van de route zijn vanaf 10.30 uur afgesloten. Tegen 16.30 uur kun je er weer op, als het parcours is afgebroken. Lees hier alles wat je moet weten over de Tilburg Ten Miles.

Pagina 1/4
⟵ swipe swipe ⟶

adv.