Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

WOW Burger! Gratis friet, burgers en drinken tijdens de grand opening

Aangeboden door Wow Burger 15 februari 2020

Yes, het is zover! Woensdagmiddag 19 februari lanceert WOW Burger zijn nieuwe vestiging in Tilburg en trakteert: een gratis burger, friet en een drankje. Dat breekt nog eens lekker de week!

Ja, dat lees je goed. Komende woensdag kun je een gratis Classic WOW- of Classic Chicken-menu scoren en dat kost je dus helemaal niks.

Gekkenhuis

WOW Burger is al even open, maar heeft woensdag dus de grand opening. Van 16.00 tot 19.00 uur haal je er een gratis menu. Is dat dan echt voor iedereen gratis? “Jazeker”, antwoordt Furkan Gecsoyler van WOW Burger. “We zijn enorm trots op deze nieuwe vestiging en ik wil een gekkenhuis voor de deur. Wij willen dat iedereen de WOW gaat ervaren en kennis komt maken met onze producten en de nieuwe zaak. Daar hebben we de afgelopen maanden hard aan gewerkt. Iedereen kan dus kiezen uit de twee menu’s en hoeft daar niks voor te betalen. En een sausje doen we er natuurlijk ook bij.”

Tekst loopt door onder foto

Wow Burger
Foto: WOW Burger

Verse producten

Het bijzondere aan deze fast foodtoko is dat alles vers is. “We malen iedere dag vers het gehakt, en we werken met echt kipfilet. Dat gaat dan zo op de bakplaat en eigenlijk doen we er niet meer bij dan een beetje peper en zout. Oké, er komt nog één dingetje bij, maar dat is beroepsgeheim… Bij ons komt er in ieder geval geen troep tussen” vertelt Furkan. Hij voegt er nog aan toe: “Iedereen is welkom en WOW Burger is voor iedereen!”

Resumé: woensdag tussen 16.00 en 19.00 uur zien we jullie op het Pieter Vreedeplein nummertje 170. Zet je voor het gemak even op aanwezig op het Facebook-evenement. Eet smakelijk!Deze bijdrage wordt je aangeboden door Wow Burger. Meer over Wow Burger ontdekken?

Wow Burger

fastfood

Pieter Vreedeplein 170, Tilburg

Bekijk meer:fastfood

  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.