Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wist je dit? Hier eet je drie gangen voor maar €17,-

Aangeboden door The Talk 14 mei 2019

Plannen om uit eten te gaan maar geen idee wáár? Wij helpen je een handje met een gouden tip: wie bij The Talk binnenstapt, weet dat-ie aan het eind van de avond met een goedgevulde maag naar huis gaat. En, ook erg fijn: de keuze is er reuze. De zaak aan de Heuvel heeft – naast à la carte – drie menu’s voor een prima prijs.

Een blik op de menukaart zegt genoeg: café-restaurant The Talk heeft een lekker gevarieerde dinerkaart met goede gerechten. Vis, vlees, vegetarisch, klassiekers, pasta’s en kindermenu’s: er is voor ieder wat wils.

Drie The Talk-menu’s

Maar wist je dat je naast à la carte ook de keuze hebt uit drie verschillende driegangenmenu’s? Nee? Nu wel! De drie menu’s kosten €17, €21 of €26 per persoon en zijn lekker divers. Ga je voor het Budget-menu (€17)? Dan heb je de keuze uit onder andere een tomatensoep, vispannetje en dame blanche.

(Tekst loopt door onder foto) 

De keuze is reuze bij The Talk! Foto: The Talk

Lekker dineren

Het Standaard-menu (€21) is wat uitgebreider: vooraf kun je genieten van een lekkere uiensoep, vervolgens van malse kipsaté of spareribs en tot slot chocolademousse. Het derde menu (Deluxe, €26) bezorgt ons nu al enorme trek. We zien dat je de keuze hebt uit onder andere carpaccio van de haas, kabeljauw of varkenshaas en chocolade duo of hangop. Een lekkere likeur na afloop mag natuurlijk niet ontbreken.

Heerlijk uit eten

Klinkt goed, niet? Bij The Talk kun je lekker uit eten. Benieuwd naar alle gerechten? Check hier de menukaart(en) van The Talk.Meer over The Talk ontdekken?

The Talk

restaurants en horeca

Gesloten09:00 - 00:00

Heuvel 20, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.