Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Week zonder vlees: win een diner voor twee bij ’t Zusje Tilburg

Aangeboden door ’t Zusje 3 maart 2020

Ja mensen, volgende week is het de Nationale week zonder vlees en restaurant ’t Zusje is door Isabel Boerdam van De Hippe Vegetariër uitgedaagd om mee te doen. Stoer als ze zijn, hebben ze de challenge aangenomen en nu ben jij aan de beurt! Durf jij het aan? Ja? Dan hebben wij goed nieuws: wij geven namelijk een vegetarisch diner voor twee bij ’t Zusje weg!

Voor de mensen die ’t Zusje op de Korte Heuvel nog niet kennen (ja, ze zijn er echt): dit moet je hebben! Zorg wel dat je je avond vrij plant van alle verplichtingen, want je kunt een avondvullend programma verwachten. “Voor een snelle hap moet je niet bij ons zijn. We bieden een bourgondische ervaring en dat is meer dan alleen het eten. Het gaat om de totaalbeleving”, legt eigenaresse Jarka van Dijk uit.

Groene menukaart

Bij ’t Zusje eet je voor €30,80 (exclusief drankjes) de hele avond door de lekkerste tapas, en volgende week zijn dat dus allemaal gerechtjes zónder vlees of vis. Denk bijvoorbeeld aan een pitabroodje gevuld met rode salsa en vegan döner. Probeer eens de gepaneerde camembert met bospaddenstoelenrisotto en bearnaisesaus, of de knolserderijbitterbal met een puree van zoete aardappel en spinazie en een tomatenjam. Sterker nog: de hele ‘groene menukaart’ staat al online. Mmm, dat is voorgenieten!

Uitdaging

Anno 2020 eten steeds meer mensen vegetarisch, en dat geldt heus niet alleen voor fanatieke vegetariërs! Om nóg meer bewustzijn te creëren werd in 2018 de Nationale Week Zonder Vlees in het leven geroepen en ’t Zusje is dus bereid daar aan mee te werken: “Het is goed om er met z’n allen mee bezig te zijn. Iedereen moet er goed over nadenken, dat is belangrijk!”

Tekst loopt verder onder foto.

Foto: ’t Zusje.

Winnen

Veganist, vegetariër, flexitariër, carnivoor of kannibaal: wij sluiten natuurlijk niemand uit en dus maakt bij ons iedereen kans een vegetarisch diner voor twee personen te winnen bij ’t Zusje in Tilburg. Het enige dat je even moet doen is jezelf inschrijven voor onze nieuwsbrief. Dan ben je ook nog eens op de hoogte van het laatste nieuws in Tilburg! Al abonnee op onze nieuwsbrief? Geen probleem, je kunt je gewoon nog een keer inschrijven en meedoen. Je krijgt de nieuwsbrief dan niet dubbel ;).

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door ’t Zusje. Meer over ’t Zusje ontdekken?

’t Zusje

restaurants en horeca

Gesloten17:30 - 22:30

Heuvel 5, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.