Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We stapten binnen bij restaurant La Cabaña en werden aangenaam verrast…

Aangeboden door Bodegón La Cabaña 8 oktober 2018

En wij maar denken dat we bij Bodegón La Cabaña alleen terecht konden voor Spaanse tapas. Niet dus! We liepen het restaurant aan de Academielaan even binnen en werden aangenaam verrast. Hier valt zoveel meer te beleven dan we dachten… 

Eigenaren Frodo en Maartje leiden ons rond. We beginnen in het restaurant en tellen een hoop tafeltjes. Rechts spotten we een tweede ruimte, geschikt voor grote groepen. Mocht je een etentje met werk willen plannen… Ruimte genoeg! We lopen door naar achter en belanden in de tuin. Daar tellen we nog een heleboel tafeltjes, maar ons oog valt op heel iets anders…

El Baile

Recht voor ons spotten we een paar glazen deuren. Waar zullen die naartoe leiden? Frodo en Maartje laten het ons zien. Ze openen de deuren en vervolgens staan we met open mond te kijken. We zijn beland in ‘El Baile’. In de gigantische feestzaal passen zo’n 150 mensen, waar geregeld bruiloften en (bedrijfs)feesten worden gehouden. Er is zelfs een speciale dansvloer waar de voetjes van de vloer mogen!

(tekst loopt door onder foto)

La Cabaña
El Corazón. Foto: Bodegón La Cabaña

En nóg een ruimte!

Is dit dan alles? Nee! Frodo en Maartje nemen ons enthousiast mee naar de laatste ruimte: ‘El Corazón’. In deze gezellige, sfeervolle serre zien we een barretje, tafels met barkrukken en genoeg ruimte om lekker te dansen. Frodo vertelt ons dat hier zo’n veertig mensen in passen. Perfect voor een borrel, klein feestje, workshop of receptie dus. Ook kun je hier ideaal dineren met een grote groep.

Veel is mogelijk

Onze ontdekkingstocht bij Bodegón La Cabaña is helaas voorbij. We drinken nog een bak koffie en stappen vervolgens voldaan buiten. De volgende keer drinken we in het restaurant een borrel, want ons feest is hier geboekt! Wil jij ook op avontuur bij La Cabaña? Neem dan even contact op met het restaurant en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. En o ja, vergeet je ons niet uit te nodigen?

Meer info over feesten, groepen en borrels vind je hier


Meer over Bodegón La Cabaña ontdekken?

Bodegón La Cabaña spaanse restaurants

Vandaag gesloten

Academielaan 73, Tilburg

Bekijk meer:spaanse restaurants

adv.