Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

We namen een kijkje bij Restaurant RAK en het gave dakterras

Door Rowie van der Vliet 10 oktober 2017

Yes, de Piushaven heeft nóg meer lekkere restaurants waar we een vorkje kunnen prikken. De nieuwste aanwinst heet Restaurant RAK en opende tegelijkertijd met een openbaar toegankelijk dakterras. Fijn! Gisteren ging onze Freddie langs bij de opening.

Wie afgelopen zomer een terrasje pakte op de Piushaven zag aan de ‘overkant’ ineens een glazen hok verschijnen. Bouwvakkers werkten maanden aan het aanleggen van een pier, de opbouw van het horecapand en een dakterras. Het is de thuishaven van Restaurant RAK. Een tipje van de sluier van de voorgerechten op de menukaart: winterse wildpaté, spartelverse tonijn met luchtige mierikswortel of de classic: gemarineerde zalm met rösti en crème fraise. Wat ziet dat er goed uit!

Uitzicht over Piushaven

Over er goed uitzien gesproken: het interieur van het restaurant mag er wezen. Industriële lampen, zigzagbehang en fluwelen stoelen maken het een hip geheel. Vanuit het restaurant heb je uitzicht over heel de Piushaven. Al hoef je daarvoor geen hakje te gaan eten. Het dakterras is openbaar toegankelijk en een leuk alternatief voor het mensen kijken op een bankje. Kijk, zo hebben we geen huis met dakterras meer nodig.

Foto: Freddie de Roeck
Foto: Freddie de Roeck
Foto: Freddie de Roeck
Foto: Freddie de Roeck

Meer foto’s van het restaurant vind je hier.


Meer over Restaurant RAK ontdekken?

Restaurant RAK restaurants en horeca

Geopend11:30 - 00:00

Hopliedenkade 249, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.