Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Wat zien we daar? Een ‘nieuwe’ Subway naast de bioscoop

Aangeboden door Subway – Professor Goossenslaan 9 juli 2020

Soms kom je dingen tegen in Tilburg waarvan je denkt: ken ik dat niet ergens van? Het gebied rondom de Euroscoop wordt natuurlijk constant vernieuwd en ververst, maar één ding springt nu wel écht in ’t oog: de ‘gloednieuwe’ Subway op de hoek!

Het heeft namelijk de allure van een spiksplinternieuwe Subway-vestiging, en eigenlijk klopt dat ook. “We hebben het restaurant verbouwd naar de nieuwe Fresh-Forward-stijl. Nieuwe kleuren, een nieuw logo, nieuwe digitale menuborden en natuurlijk dit nieuwe interieur. Dat is het absolute hoogtepunt: het geeft onze gasten een nog betere beleving”, vertelt Kim Bijsterveldt, eigenaar van het restaurant.

Finland

Kim en haar man Johan werden tijdens een vakantie in Finland verliefd op Subway. “Dat was in 2002. Inmiddels eet, drink en droom ik Subway”, lacht Kim. “We begonnen in het centrum van Breda. Dat was de zesde vestiging in Nederland. Inmiddels hebben we er vijf onder onze hoede en staat een zesde op de planning. Maar eerst natuurlijk deze heropening.”

Teamwork

Hoewel Kim als business consultant van wanten weet, blijft ze liever op de achtergrond. Ze vertrouwt op haar team. “Sterker nog: we kunnen niet zonder het team! Samenwerken is echt onze insteek en we zijn enorm trots op onze werknemers. We hebben ook met z’n allen wat positiefs gemaakt van de coronacrisis. In de rustige periode konden we mooi verbouwen, en we zijn hartstikke blij met het resultaat!”

Anderhalve meter aan Subway

Denk je aan anderhalve meter, dan denk je vast als eerste aan de afstand die we tegenwoordig van elkaar moeten houden. Maar bij Subway bedachten ze een veel leukere variant… Naast de bekende afmetingen van 15 en 30 centimeter bestel je nu ook de Friendlong: vijf broodjes van ieder 30 centimeter. Ideaal om samen met je vrienden (of collega’s) te genieten van een heerlijke lunch, voor een heel fijn prijsje. En uiteraard mag ieder broodje gewoon een andere topping hebben.

Tekst loopt door onder de aanbieding.

Subway
De aanbieding loopt tot en met augustus! Beeld: Subway.

Mocht er nu toch iets ontbreken (wij kunnen het ons niet voorstellen), kun je altijd nog feedback achterlaten. “Wij zijn alleen maar blij met aandachtspunten. Zo kunnen we nog beter worden! Via Subway Listens kan iedere gast een waardevolle reactie achter laten”, besluit Kim.

 Deze bijdrage wordt je aangeboden door Subway – Professor Goossenslaan. Meer over Subway – Professor Goossenslaan ontdekken?

Subway – Professor Goossenslaan

vegetarische restaurants

Gesloten09:00 - 19:30

Professor Goossenslaan 20, Tilburg

Bekijk meer:vegetarische restaurants

adv.