Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tring, tring! De Taco Bell komt naar de Heuvelpoort

Door Thijs Dingemans 8 augustus 2017

Ben jij gek op fajita’s, burrito’s en gaat jouw hart sneller kloppen van guacamole? Dan hebben wij goed nieuws. De Taco Bell opent binnenkort in de Heuvelpoort. Fiesta Mexicana!

Tot nu toe zat de Taco Bell alleen in Eindhoven. Maar na de zomer hebben we er dus ook één in Tilburg. En dat is toch best wel een eer, want over vier jaar wil de Amerikaanse fastfoodketen 20 restaurants in Nederland open hebben. Nóg meer eer: naast de crunchy taco’s, burrito’s en nacho’s, wordt de Pico de Gallo salsa op de kaart gezet, speciaal voor de Nederlandse markt.

Ook vegetarisch

Ben je vegetariër? Ook dan hebben we goed nieuws. Naast de spicy chicken, grilled chicken, seasnoed beef en pulled pork, komt er ook vegetarisch eten met bonen.

Even geduld nog

Wel moeten we nog even geduld hebben, want pas na de zomer gaat de Taco Bell open in de Heuvelpoort. Als alles meezit, is het restaurant op 10 september helemaal klaar en dan wordt er nog ingericht, schrijft het BD. En wanneer het echt opengaat? Dat horen we pas zes weken van te voren. En jullie dan uiteraard ook.

[mc4wp_form id=”5083″]
  • Wil jij een 'Nieuw in Tilburg' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Tilburg.

adv.