Toe aan een onvergetelijke avond? Schuif dan aan bij deze té gekke dinnershow

Aangeboden door EVE Tilburg 8 maart 2019

Heb jij altijd al willen aanschuiven bij een té gekke dinnershow? Maar is dat tot op heden nog niet gebeurd? Dan hebben we fantastisch nieuws: het kan nú! Op zaterdag 30 maart is in EVE Tilburg de Joël Borelli Dinner Show te zien. En dat wordt een feestje! 

Joël Borelli is namelijk een van de meest veelzijdige entertainers van dit moment en hij zorgt altijd voor een superavond. Op 30 maart komt hij dus naar Tilburg om te zorgen voor een onvergetelijke avond bij EVE. In het restaurant in de Spoorzone kun je samen met vrienden en bekenden aanschuiven aan de lange, gedekte tafels. Vervolgens geniet je van een driegangendiner, heerlijke drankjes en dus het entertainment van Jöel Borelli, die wordt bijgestaan door sax en drums. Klinkt nu al goed! Na dit uitstekende hoofdgerecht zorgt de dj ervoor dat zitten blijven geen optie is.

Ben jij erbij?

Kortom: dit feestje wil je niet missen! De Joël Borelli Dinner Show begint op zaterdag 30 maart om 19.00 uur en duurt tot 1.00 uur. Wil jij erbij zijn? Dan betaal je €57,50 per per persoon. Je krijgt dan een driegangendiner (exclusief drankjes) inclusief avondvullend entertainment.

Nou, waar wacht je nog op? Reserveer gauw je plek! Dat kan via deze link.

Meer info:

dinnershow Joël Borelli

Joël Borelli Dinner Show

Heb jij altijd al eens willen aanschuiven bij een té gekke dinnershow? En is dat tot op heden nog ni...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door EVE Tilburg. Meer over EVE Tilburg ontdekken?

EVE Tilburg restaurants en horeca

Nu open09:30 - 01:00

Burgemeester Brokxlaan 1046, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.