Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tip: hier eet je nu een exclusief driegangenmenu

Aangeboden door GOOD MOOD Piushaven 11 oktober 2019

Staat een etentje buiten de deur (binnenkort) op de planning? Schuif dan aan bij GOOD MOOD in de Piushaven. Het restaurant heeft een exclusief indebuurt-menu bedacht (keitof!): je eet nu drie gangen voor maar €32,50 per persoon.

Dus: is er iemand bij jou thuis jarig, heb je wat anders te vieren of wil je je partner gewoon verrassen met een avondje uit? Neem dan plaats bij GOOD MOOD en laat je lekker verwennen met een heerlijk driegangenmenu.

Exclusief menu bij GOOD MOOD

We lichten de gerechten even uit. Om te beginnen: ben je dol op vis? Dan heb je bij het voorgerecht de keuze uit huisgerookte zalm met radijs, wakame en sesam-mayonaise of kreeftensoep met room een een garnalenbitterbal. Toch meer een vleeseter? Bestel dan de duo van eend; dat is rosbief van eendenborst met knoflookcrème en een rilette van gekonfijte eendenbout.

Tekst loopt door onder foto. 

good mood
GOOD MOOD. Foto: indebuurt Tilburg

Vis of vlees

Als hoofdgerecht kun je kiezen tussen een vlees- of visgerecht: gebakken kabeljauw met gestoofde scheermes, courgetteparels en saffraansaus of gebakken ossenhaas met gegrilde witlof, gepofte truffelaardappeltjes en een crème van pompoen.

Het lekkerste taartje van Tilburg

Hmm! Om honger van te krijgen. En dan hebben we het dessert nog niet eens gehad! Je sluit het driegangendiner af met het lekkerste taartje van Tilburg, en dat is de ‘chocoladetaart van Willem’. Oké, wij kunnen niet wachten…

Vooraf reserveren

Kun jij ook niet wachten? Reserveer dan gauw voor het exclusieve indebuurt-menu. Dat doe je via dit formulier op de website van GOOD MOOD. Good to know: Het restaurant heeft ook plek voor grote gezelschappen en groepen en biedt de mogelijkheid om te vergaderen.

De chocoladetaart van Willem. Foto: GOOD MOOD

Meer over GOOD MOOD Piushaven ontdekken?

GOOD MOOD Piushaven restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Kempenaarplaats 156, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.