Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker! Thrill Grill gaat weer open en deelt 500 gratis burgers uit

Door Rowie van der Vliet 30 oktober 2017

Thrill Grill deelt komende donderdag 500 gratis burgers uit. Daar heeft het restaurant een heel goede reden voor: ze heropenen deze week na de brand in hun keuken.

Een kok was nietsvermoedend burgers aan het flippen op de josper, een houtskoolbarbecue, toen het goed mis ging met de afzuiginstallatie. Daar ontstond namelijk een brand waarbij veel rook vrijkwam. Gelukkig was de brandweer snel ter plekke om de haard te ontmantelen. Een medewerker die te veel rook had ingeademd, moest even worden nagekeken in de ambulance. Verder vielen er geen gewonden, maar Thrill Grill had wel tijd nodig om de keuken te verbouwen.

500 gratis burgers?!

Kijk je al weken uit naar een burger van Thrill Grill? Dan kun je eigenlijk alweer op woensdag terecht. Wie pas echt goed getrakteerd wil worden, zal nog een dagje moeten wachten. Donderdag deelt het burgerrestaurant vanaf 12.00 uur namelijk 500 gratis burgers uit. Wij zeggen: eet smakelijk! Let op, zoals je begrijpt is de actie een gevalletje op = op. We zijn heel benieuwd hoelang het gaat duren voordat de gratis burgers op zijn.


Meer over Thrill Grill ontdekken?

Thrill Grill Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Piusplein 6, Tilburg

Bekijk meer:Permanent gesloten

adv.