Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Buen provecho: 6 x tapas eten in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 1 augustus 2017

Nog geen vakantie geboekt naar een zonnig land? Ga een avondje tapas eten met een glas Sangria in je hand en het is even alsof je in Spanje bent. We delen Tilburgse tapas restaurants. Buen provecho! Zijn we jouw favoriet vergeten? Laat het weten in een reactie onder dit bericht. 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

’t Zusje

't Zusje in Tilburg
Foto: ’t Zusje

Zin om op een zaterdag spontaan bij ’t Zusje te gaan eten? Dan zul je toch echt een aantal maanden vooruit moeten reserveren. De keten is razend populair in meerdere steden, waaronder Tilburg. Op de menukaart vind je een kleine selectie tapas van carpaccio naar eigen recept tot salade van peer, brie, nootjes en spek.


Meer over ’t Zusje ontdekken?

’t Zusje restaurants en horeca

Gesloten17:30 - 22:30

Heuvel 5, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

Tapasbar Mañana

Tapasbar Mañana in Tilburg
Foto: Facebook Tapasbar Mañana

Het is dé tip voor vakantiegangers naar Spanje: loop verder dan de drukke straten en duik een steegje in op zoek naar eettenten. Of dat ook in Tilburg van toepassing is, kun je zelf gaan testen bij tapasbar Mañana. De sfeer is in ieder geval identiek aan een authentiek Spaans tentje dat alleen bij de locals bekend is.


Meer over Tapasbar Mañana ontdekken?

Tapasbar Mañana spaanse restaurants

Emmastraat 3, Tilburg

Bekijk meer:spaanse restaurants

La Cubanita

La Cubanita in Tilburg
Foto: Google Maps La Cubanita

Wil jij je buikje rond eten aan allerlei lekkere gerechtjes? Dan zit je bij La Cubanita goed. De landelijke keten is al een aantal jaar in Tilburg neergestreken en biedt zeven dagen per week onbeperkt tapas aan. In de gezellige ruimte waan je, je even in Spanje tijdens een zwoele zomeravond. Met maar liefst 55 gerechten op de tapaskaart komt iedereen aan zijn trekken. Van vegetariërs tot vleesfanaten.


Meer over La Cubanita ontdekken?

La Cubanita restaurants en horeca

Gesloten17:00 - 22:00

Telegraafstraat 1, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca

La Cabaña

Tapasbar La Cabana in Tilburg
Foto: Facebook La Cabaña

De tapas van La Cabaña komen uit allerlei Spaanse gebieden, van Bilbao tot Cadiz. Wie zijn ogen dichtdoet en een slok neemt van de witte Sangria denkt echt even dat hij in Spanje verblijft. Heb je zin in tapas, maar kan je echt niet wachten om je favoriete serie te bingewachten? Bij La Cabaña haal je ook Spaanse gerechtjes af voor thuis.


Meer over Bodegón La Cabaña ontdekken?

Bodegón La Cabaña spaanse restaurants

Vandaag gesloten

Academielaan 73, Tilburg

Bekijk meer:spaanse restaurants

Bodega La Guitarra

Restaurant Bodega La Guitarra in Tilburg
Foto: Facebook Bodega La Guitarra

Bij Bodega La Guitarra proef je tapas bereid door een echte Spaanse familie. Sommige recepten van het restaurant werden al geserveerd in Spanje toen de eigenaren daar nog een zaak hadden. De tapaskaart is divers en biedt onder andere slakken klaargemaakt op Madrileense wijze en kroketjes van Spaanse Iberico ham aan. Zin in iets anders dan tapas? Je kunt hier ook pintxos bestellen, hapjes geserveerd op stokbrood.


Meer over Bodega La Guitarra ontdekken?

Bodega La Guitarra Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

St Josephstraat 138, Tilburg

Bekijk meer:Permanent gesloten

Doncurado

Doncurado aan de Piushaven
Foto: Facebook Doncurado

Dineren of borrelen aan het water kan bij Doncurado. De Spaanse foodbar zet elke twee maanden een andere Spaanse streek in de spotlight. Momenteel focussen ze zich op Catalunya, wat je ook terugziet in enkele gerechten van de tapaskaart zoals de maiskolf met limoenboter en gamba’s met knoflook en rode peper.


Meer over Club Jolie ontdekken?

Club Jolie spaanse restaurants

Gesloten12:00 - 22:00

Piushaven 5, Tilburg

Bekijk meer:spaanse restaurants
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.