Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Santé! 5 x wijnbars in Tilburg

Door Rowie van der Vliet 12 september 2017

Je hoort ons niet klagen als we een wijntje drinken op een Frans terras, maar hier in Tilburg is het minstens zo fijn. Wij Bourgondiërs weten immers als geen ander hoe we het leven kunnen vieren met een wijntje. We delen de beste wijnbars van de stad.

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Bargús

Bargús
Foto: Facebook Bargús

Eigenaren Steven en Hilke deden ervaring op in een restaurant in Maleisië en tijdens een roadtrip door Australië. Wat zijn wij blij dat ze toch besloten naar Tilburg te komen. Bargús is de nieuwste wijnbar van de stad, waar je een avond uit goed kunt inluiden met een wijntje (of ander drankje) en kleine hap. De sfeer is typisch Tilburgs, maar heeft ook wel iets weg van een relaxte vakantie.


Meer over Bargús ontdekken?

Bargús cafés

Gesloten14:30 - 23:00

Heuvelstraat 139A, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Wijnlokaal Leven!

Lekker genieten bij Wijnlokaal Leven
Foto: Facebook Wijnlokaal Leven

Wijnlokaal Leven is een knusse plek aan het Stadhuisplein om het weekend te vieren met een glas wijn in de hand. Met drie top leveranciers uit ons eigen Tilburg (Wijnhuizen Van Bilsen, Henri Bloem en Jan van Hest Wijnen) hebben we niets te klagen over het aanbod. Bij Wijnlokaal Leven smikkel je van borrelhapjes van slagerij Lejeune en visspecialist Frans van Orsouw, dus dan hoor je ons al helemaal niet mauwen. Ook fijn: de glazen worden vaak iets voller geschonken. We snappen wel waarom deze wijnbar genomineerd is voor de Nederlandse titel Winebar of the Year 2017. Proost!

 

Meer over Wijnlokaal Leven! ontdekken?

Wijnlokaal Leven! wijnbars

Gesloten15:00 - 21:00

Stadhuisplein 164, Tilburg

Bekijk meer:wijnbars

Wijnbar Cru

Wijnbar Cru
Foto: Facebook Wijnbar Cru

Mis je wijnbar Corton in dit lijstje? Wij ook! Deze wijnbar bestaat helaas niet meer. Gelukkig sprongen twee jonge ondernemers in het gat en startte een zaak op dezelfde locatie. En wat doen ze het leuk! Bij wijnbar Cru kun je genieten van het weekend of je avond in een gezellige, laagdrempelige sfeer. Ook fijn: de wijnkaart is divers, maar ook betaalbaar. Je geeft nooit meer dan 8 euro voor een glas wijn.


Meer over Wijnbar Cru ontdekken?

Wijnbar Cru wijnbars

Gesloten14:00 - 22:00

Heuvelstraat 139, Tilburg

Bekijk meer:wijnbars

Heuvel15

Heuvel15
Foto: Facebook Heuvel15

Heb je wel zin in de sfeer van een bruin café, maar niet echt in bier? Bij Heuvel15 hebben ze ook een prima wijnkaart. Sowieso is het altijd gezellig met eigenaar Toon. En dat al 37 jaar. Je proeft hier wijnen van de speciale wijntap of uit fles. Bovendien is een deel van de selectie ook elke maand anders.


Meer over Heuvel15 ontdekken?

Heuvel15 cafés

Gesloten13:00 - 01:00

Heuvel 15, Tilburg

Bekijk meer:cafés

Restaurant Monarh

Wijn drinken in de kloostertuin van Restaurant Monarh
Foto: Facebook Restaurant Monarh

Wist je dat je bij Restaurant Monarh ook lekker van een wijntje kunt genieten in de wijnbar? Neem plaats in de kloostertuin of aan de bar en ervaar de wijnkaart die meerdere gerenommeerde wijnstreken uitlicht. De wijnbar is open van dinsdag tot zondag vanaf 15.00 uur.


Meer over Restaurant Monarh ontdekken?

Restaurant Monarh restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Bredaseweg 204-08, Tilburg

Bekijk meer:restaurants en horeca
Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Eten & drinken

adv.