Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Overgebleven voedsel afhalen: deze Tilburgse bedrijven zijn aangesloten bij Too Good To Go

Door Noah Godefroy 13 augustus 2020

Doodzonde, dagelijks worden er bij restaurants, bakkerijen en supermarkten bergen voedsel in de prullenbak gegooid omdat het niet meer houdbaar is of niet meer verkocht mag worden. Dat vonden ook de mensen van Too Good To Go. Zij hebben een app om voedselverspilling tegen te gaan en steeds meer Tilburgse bedrijven sluiten zich aan.

Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

Elke dag bieden Tilburgse zaken producten aan die nog prima te eten zijn, maar niet meer verkocht mogen worden. Bijvoorbeeld omdat de belegde broodjes morgen wat taaier zijn of de sla wat slap. Met de app van Too Good To Go kun je bij verschillende Tilburgse horeca een Magic Box bestellen. Je weet van tevoren nooit wat je krijgt en dat maakt het bestellen elke keer weer een verrassing.

Maar dan de grote vraag: welke bedrijven doen er mee? Nou, dat zijn er in Tilburg al best een hoop. Lekker bezig!

Monkey Coffee

monkey coffee
Foto: Facebook Monkey Coffee

Donutliefhebbers opgelet! Ook Monkey Coffee op het centraal station doet mee aan Too Good To Go. Je hebt er een Magic Box voor €4,99.

SPAR

SPAR
Foto: indebuurt Tilburg.

Bij de SPAR heb je meerdere keuzes. Je kunt gaan voor de mysterieuze Magic Box, maar ze hebben ook een speciale Brood Box. Een ding is zeker: je krijgt altijd waar voor je geld!

Ekoplaza

Dániel Henger

Bij de biologische supermarkt Ekoplaza haal je een Magic Box voor €4,99. Wat je krijgt is een verrassing, maar er zit voor €14,99 aan waarde in!

Bakker Boogers

 

Bakker Boogers Piekfijn
Foto: Facebook Bakker Boogers Piekfijn

Kom je weleens bij Bakker Boogers aan de Ringbaan Oost? Heerlijk brood heb je daar! Voor nog geen vijf euries haal je er een Magic Box ter waarde van bijna vijftien euro. Score!

Bakker Bart

bakker bart
Foto: Google Streetview

Een lekker broodje, snack of zoetigheid: bij Bakker Bart slaag je altijd. Al dat lekkers is natuurlijk vers, dus op een gegeven moment minder lekker. Zonde, maar Too Good To Go geeft het eten een laatste kans. Magic Box te pakken? Dan krijg jij voor €14,99,- aan eten voor nog geen vijf euro!

AH To Go

Foto ter illustratie: ANP

De Magic Box van de Appie to go is een mysterie: het kan een combinatie zijn van brood- en banketproducten, salades, sappen en zuivel.

FEBO

Foto: indebuurt Tilburg

Aiiii… Een lekker frietje met een snackie van de FEBO: altijd goeie! Voor €3,95 krijg je eten ter waarde van €11,85. Prima deal!

Coop

Coop
Foto: ANP Foto

De Coop is een van de supermarktketens die meedoet aan Too Good To Go. Fruit, zuivel, groente en vlees: de Magix Box van Coop (€4,99) is iedere dag weer een verrassing.

BackWERK

backWERK
Foto: indebuurt Tilburg

BackWERK zit midden in het centrum (op de Heuvel) en ook daar moet aan het einde van de dag weleens wat de prullenbak in. Niet langer: voor nog geen vier euro scoor jij er een goedgevulde Magic Box!

Govert van Nunen

Govert van Nunen
Foto: Govert van Nunen

De lekkernijen van Bakker Govert van Nunen op de Westermarkt zijn veuls te lekker om weg te gooien. Jij scoort er voor minder dan vijf euro voedsel ter waarde van €14,99.

HEMA

Foto: indebuurt Tilburg.

Ook de inhoud van de Magic Box van HEMA varieert. Brood, banket, gebak en salades: roept u maar. Zou er ook weleens zo’n lekkere rookworst bij zitten?

Lees ook:

10 x de populairste jongensnamen in Tilburg

Inspiratie nodig? Of gewoon heel benieuwd hoe jouw stadsgenoten hun kinderen noemen? Dit waren in 20...
Hittegolf Tilburg

7 x zo merk je dat het hartstikke heet is in Tilburg

De mussen vallen zwartgeblakerd van het dak, we hebben officieel te maken met een hittegolf… Kortom,...

Trots op Tilburg! 9 x prachtige tattoos van onze stad

Tilburger, je bent het of je bent het niet. Het is een gevoel, dat moeilijk uit te beelden is. Nou j...
Pagina 1/11
⟵ swipe swipe ⟶

adv.