Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe kaart voor Yammie by Pims (Broodjeszaak): ‘Dit kon niet ontbreken’

Aangeboden door Yammie by Pims 28 september 2020

Tilburgers die regelmatig door de Juliana van Stolbergstraat wandelen hebben vast gezien dat Pim van Pims Broodjeszaak zijn broodjes daar niet meer maakt. Nee, je vindt Pim voortaan aan de Besterdring onder de naam Yammie by Pims. “Maar Pims Broodjeszaak bestaat óók nog gewoon”, legt Pim uit.

Het lijkt ingewikkeld, maar eigenlijk valt dat best mee. “Veel mensen kennen mij van Pims Broodjeszaak, dus ik wil die naam graag in leven houden. Mensen kunnen overdag gewoon de bekende broodjes bestellen en ’s avonds een complete maaltijd bestellen zoals ze al van Yammie gewend waren”, vertelt Pim.

Saladebowls

“De kaart is wel op de schop gegaan. Veel wokgerechten zijn vervangen en we blijven vernieuwen. Sinds kort hebben we ook saladebowls. Geen pokébowls, maar gezonde en vooral goedgevulde salades.” Bij de bowls kun je kiezen uit de buddha, falafel, green, meat, pasta óf fish bowl. “Steeds meer mensen letten op hun voeding, en ik vind gezond eten ook belangrijk; dit kon dus niet ontbreken op ons menu.

Tekst loopt door onder de menukaart.

Pims

Pims
Foto: Yammie by Pims.

Thuisbezorgd

Pim benadrukt nog maar eens dat hij zich niet wil focussen op het Yammie-deel óf het Broodjeszaak-deel: “Het is één geheel, maar het is lastig om het als één geheel te communiceren. Omdat we vanuit één keuken werken, mogen we van Thuisbezorgd maar één naam hanteren. Ik heb gekozen voor Pims Broodjeszaak omdat veel mensen me daarvan kennen, maar ja: wie gaat er voor het avondeten op een broodjeszaak zoeken? Dat maakt het pittig, en dus is het goed als mensen weten dat je daar óók de maaltijdwaardige gerechten kunt bestellen”, besluit Pim.

Tekst loopt door onder video.

Honger gekregen? Wij wel! Neem vooral even een kijkje op de website óf ga meteen naar de Thuisbezorgd-pagina (scheelt je het hele gedoe met de namen 😉 ).

Lees ook:

Yammie By Pim

Nieuw in: Yammie wordt Yammie by Pims (ja, van Pims Broodjeszaak!)

Je moet het maar durven. Een nieuwe zaak openen tijdens de coronacrisis. Pim van Pims Broodjeszaak z...


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Yammie by Pims. Meer over Yammie by Pims ontdekken?

Yammie by Pims

lunch

Geopend11:30 - 20:30

Besterdring 71 , Tilburg

Bekijk meer:lunch

adv.