Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Muy bien! Dit is waarom eten bij restaurant La Cabaña zo bijzonder is

Aangeboden door Bodegón La Cabaña 18 januari 2019

We werden een tijdje terug aangenaam verrast toen we restaurant Bodegón La Cabaña aan de Academielaan binnenstapten. Er valt zoveel meer te beleven dan we dachten. Nou zijn we achter nog iets tofs gekomen: in de keuken van het tapasrestaurant staan Spaanse koks. Hóe bijzonder is dat!

Eigenaren Frodo en Maartje, Tilburgers in hart en nieren, hebben de Spaanse koks bewust in huis gehaald. Ze willen op die manier de kwaliteit van het eten waarborgen. “Ze hebben een heel andere manier van koken en nemen de Spaanse keuken mee naar Nederland”, zegt Frodo, die overigens zelf ook kok is en dus in de keuken staat.

Specialiteiten

Zocht je nog naar een stukje Spanje in Tilburg? Dan weet je nu waar je moet zijn! En ook als je dat niet zocht, raden we je zéker aan om bij La Cabaña aan te schuiven. Er staan namelijk heel mooie en vooral bijzondere gerechten op de menukaart. Zo bereiden Frodo en z’n team met alle liefde de filete de lubina a la donostiarra (zeebaars met pepertje en knoflookolie), puntitas de solomillo (ossenhaaspuntjes), pintxo secreto ibérico a la plancha (pincho met iberico-filet van de bakplaat) en filete de salmón a la albahaca (zalmfilet van de bakplaat met basilicumboter).

La elección es gigante (ofwel: de keuze is reuze)

Heb je altijd moeite met kiezen? Ga dan voor de verrassingstapasmix. De keuze wordt dan door de chefs van La Cabaña bepaald. Verder kun je, naast de vele tapas, ook kiezen voor de ossenhaas van Rubia Gallega-rund. Het vlees is bereid op de grill en geserveerd op de zoutsteen. Genoeg te kiezen dus! En o ja, binnenkort komt er een nieuwe kaart…. Wij zeggen: vamos!

Wil je een tafel reserveren? La Cabaña is geopend van woensdag tot en met zondag. Hier kun je online reserveren. 

Lees ook:

Bodegón La Cabaña

We stapten binnen bij restaurant La Cabaña en werden aangenaam verrast…

En wij maar denken dat we bij Bodegón La Cabaña alleen terecht konden voor Spaanse tapas. Niet dus! ...


Meer over Bodegón La Cabaña ontdekken?

Bodegón La Cabaña

spaanse restaurants

Gesloten17:00 - 22:30

Academielaan 73, Tilburg

Bekijk meer:spaanse restaurants

adv.