Tilburg

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mmm! Dit is er allemaal nieuw op de kaart van Chocolate Company

Aangeboden door Chocolate Company Café Tilburg 15 juni 2019

Ben je klaar om aan te vallen? Chocolate Company heeft de kaart vernieuwd en daar ga je dus écht van watertanden. We spotten nieuwe Crazy Coldchocs, gewone Coldchocs, cakes, sandwiches en wraps. Dat wordt heel rap aanschuiven!

Dacht jij dat je alleen voor de Hotchocspoon, chocolade of koffie bij Chocolate Company terechtkon? Dan heb je het mis! De zaak aan het Stadhuisplein heeft zoveel meer op de menukaart staan. En wist je dat je er ook rustig – en vooral heerlijk – kunt lunchen?

Sandwiches

We spotten verschillende sandwiches op de kaart, waaronder de Summer Chicken met frisse mosterdcrème, komkommer, gerookte kip, peterselie, basilicum en citroendressing. Nieuw is ook de Vegan Tahini met tahini spread, komkommer, rode biet, wortel, koriander, peterselie en frisse gember-citroendressing. De sandwiches zijn te krijgen op handgemaakt wit brood, bruin vloerbrood of glutenvrij brood. Liever een wrap? Es possible! Je kunt ook gaan voor de opgerolde sandwich van Tramezzini brood of glutenvrije wraps.

Tekst loopt door onder foto. 

Vegan Tahini Sandwich
Vegan Tahini Sandwich. Foto: Chocolate Company Café Tilburg

Salades

Bijna net zo lekker als een chocoladelunch… de salades! Wat te denken van de Veggie Avocado Lover met jonge bladspinazie, cress sla, verse avocado, komkommer, tomaat, Griekse fetakaas, dadels, zaden, munt, dille en een citroen vinaigrette. Hmm! Ben je er nog bij? Je hebt ook de keuze uit een salade met zalm of kip.

Crazy Coldchoc

Tip: loop ’s ochtends voor het shoppen even binnen bij Chocolate Company en ga dan voor de Coldchoc. Dat is een heerlijke ice blended chocoladedrankje met een groot gevulde bonbon, bomvol van smaak. Je hebt de keuze uit verschillende smaakjes. Daarnaast kun je gaan voor de nieuwe ‘Crazy Coldchocs’ met onder meer brownie of strawberry cheesecake topping met daarin koekjes, chocoladesaus en marshmallows. Oké, wij smelten nu écht weg…

Cake

Goed: om het helemaal af te maken, raden we je aan om bij de Coldchoc een lekkere taart te nemen. De cheesecake, brownie cake en Hollandse appeltaart klinken natuurlijk bekend in de oren. Sinds kort staan ook de red velvet cake en carrot cake op de menukaart. En ja, daar ren je toch meteen voor naar het Stadhuisplein? Kijk maar:

Carrot Cake. Foto: Chocolate Company Café Tilburg
Red velvet cake. Foto: Chocolate Company Café Tilburg

Nog nooit binnen geweest?

Shame on you! Bij Chocolate Company ben je helemaal in je element. Wedden? Bekijk de foto’s maar eens:

chocolate company café tilburg

Foto’s! Chocolate Company Café is nu open en zo ziet het eruit

Het is zover! Chocolate Company Café Tilburg opent woensdag 12 december de deuren in de binnenstad. ...

Meer over Chocolate Company Café Tilburg ontdekken?

Chocolate Company Café Tilburg koffiebars

Geopend09:00 - 17:00

Stadhuisplein 356A, Tilburg

Bekijk meer:koffiebars

adv.